kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Red Bull energy drink blue edition

Red Bull

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

1 . 79

250 Milliliter

Vleugels voor je geest, Blue Edition energie!

  • Stimuleert lichaam en geest
  • Bevat cafeïne en taurine
  • Rijk aan vitamine B

omschrijving

Boost je dag met Red Bull Blue Edition Kies voor een boost met de Blue Edition van het A-merk Red Bull. Deze energy drink is de perfecte keuze om je lichaam en geest te stimuleren, of je nu achter je bureau zit, sport of gewoon gezellig met vrienden bent. Red Bull blue edition is een krachtige keuze. Daarnaast is het blikje van 250.0 MLT erg handig om mee te nemen, voor elk moment dat je een opkikker nodig hebt. Met ingrediënten zoals cafeïne, taurine en vitamine B, is deze drank ontworpen om je die extra energie te geven die je nodig hebt. En vergeet niet, Red Bull geeft je vleugels'! Bewaar en gebruik Red Bull Blue Edition Bewaar je Red Bull Blue Edition bij voorkeur koel en droog. Hoewel het drinken ook lekker is op kamertemperatuur, is de smaak het beste als je het drankje lekker koud serveert. Neem je blikje mee voor onderweg, naar werk, school of waar dan ook waar energie nodig is! Een blik Red Bull Blue Edition heeft geen houdbaarheidsdatum, maar het is altijd het beste om de drank binnen een jaar na aankoop te consumeren. En vergeet niet te drinken met mate. Meer over Red Bull Blue Edition Er zijn verschillende smaken en varianten binnen Red Bull, dus als je een verandering wilt, probeer dan eens een ander smaak zoals Green Edition of Red Edition. Ook zijn er genoeg alternatieven voor energiedrankjes, denk aan een kop sterke koffie of een vers geperste fruitsap. Het blijft altijd belangrijk om gevarieerd te drinken. Als je Red Bull Blue Edition drinkt tijdens een gezellige borrel, combineer het dan met een hartige snack. Chips of nootjes zijn altijd een succes. Deze energy drink kan ook heel goed als basis voor een energieke cocktail dienen.
  • Energy Drink met bosbessmaak
  • Niet aan bevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven (32 mg/100 ml). Gepasteuriseerd. Hoog cafeïnegehalte.
inhoud en gewicht
250 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
koolzuurhoudend water, sacharose, glucose, voedingszuur (citroenzuur), taurine (0,4%), zuurteregelaars (natriumcarbonaten, magnesiumcarbonaten), cafeïne (0,03%), vitaminen (niacine, panthotheenzuur, vitamine B6, vitamine B12), aroma's, kleurstoffen (anthocyanen, briljantblauw FCF).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 11

Koolhydraten waarvan suikers 11

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.1

gebruik

Drink met mate.

contactgegevens

RED BULL NEDERLAND B.V. K2

Red Bull energy drink blue edition
1 . 79
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip