kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Red Bull energy drink original

Red Bull

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

3 . 59

500 Milliliter

Vleugels voor je borrel: Red Bull Duo!

  • Duo pack voor dubbele energie
  • Cafeïne en taurine boost
  • Vitamine B voor vitaliteit

omschrijving

Prestatie-Booster: Red Bull Duo Pack De Red Bull Duo Pack is jouw ticket naar dynamische energie en topprestaties. Elk multi-pack bevat 500ml van de originele Red Bull energy drink, de drank die ontworpen is om de geest in een staat van superproductiviteit te brengen. Met Red Bull aan jouw zijde, ben je klaar om elke uitdaging aan te gaan. De unieke formule bevat cafeïne en taurine, en is verder verrijkt met vitamines B, waardoor deze energy drink niet alleen stimuleert, maar ook voedt. Laat Red Bull jouw vleugels geven voor je volgende grote avontuur! Bewaar en Gebruik Red Bull Duo Pack Het Red Bull Duo Pack is handig en klaar om direct te gebruiken. Je kan het rechtstreeks uit de koelkast drinken voor een optimale gekoelde ervaring, of je kunt het meenemen op je dagelijkse commute, naar werk of studie, naar het sportveld, of waar je ook een energieboost nodig zou kunnen hebben. Dit product is lange tijd houdbaar, waardoor je altijd een voorraad kunt inslaan voor je drukke levensstijl. Vergeet echter niet, zoals met alle dranken die cafeïne bevatten, zorg dat je verstandig drinkt en het altijd met mate consumeert. Meer over Red Bull Duo Pack Zoek je naar een alternatief voor het Red Bull Duo Pack? Probeer dan eens andere krachtige energy drinks die we bij SPAR bieden. We hebben een breed scala aan merken en smaken die je een vergelijkbare boost kunnen geven. Als je een borrelavond hebt met vrienden, is het fijn om een paar koude blikjes Red Bull aan de kant te hebben. Mix het met je favoriete sterke drank voor een klassiek feestdrankje, of drink het puur om jezelf scherp en alert te houden tijdens een spannende spelavond of sportevenement. De Red Bull Duo Pack is jouw beste keuze voor een betrouwbare energiebron!
  • Energy Drink
  • Niet aan bevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven (32 mg/100 ml). Gepasteuriseerd. Hoog cafeïnegehalte.
inhoud en gewicht
500 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
koolzuurhoudend water, sacharose, glucose, voedingszuur (citroenzuur), taurine (0,4%), zuurteregelaars (natriumcarbonaten, magnesiumcarbonaten), cafeïne (0,03%), vitaminen (niacine, pantotheenzuur, riboflavine, vitamine b6, vitamine b12) aromas, kleurstof (karamel).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 11

Koolhydraten waarvan suikers 11

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0.1

gebruik

Drink met mate.

contactgegevens

RED BULL NEDERLAND B.V. OOSTENRIJK

Red Bull energy drink original
3 . 59
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes