kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Red Bull energy drink the tropical edition

Red Bull

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

1 . 85

250 Milliliter

Tropical energie voor jouw zomerse borrelmoment!

  • Stimuleert lichaam en geest
  • Exotische zomerse smaak
  • Rijk aan vitamine B

omschrijving

Zinderende Zomerse Zintuigprikkeling met Red Bull Tropical Edition! Er zit iets zomers in de lucht! Wil je lichaam en geest verkwikken met een tropisch tintje? Dan zal je hart sneller gaan kloppen voor Red Bull Tropical Edition. Dit is geen gewone energiedrank. Het is jouw perfecte pick-me-up, verpakt in een verfrissend blikje van 250.0 MLT. Bereid je voor op een golf van tropische verfrissing met deze A-Merk traktatie die niet alleen zomerse smaken, maar ook een boost van vitamine B biedt. Proef de belofte - Red Bull geeft je vleugels! Bewaar en gebruik Red Bull Tropical Edition Voor de ultieme smaak- en energie-ervaring, bewaar je jouw Red Bull Tropical Edition op een koele en droge plek. De houdbaarheid van energiedranken zoals Red Bull is bijzonder lang, zodat je altijd een blikje bij de hand hebt voor die dringend benodigde energiestoot. Belangrijk: vanwege het hogere cafeïnegehalte is Red Bull bedoeld voor matig gebruik. Geniet, maar balanceer voorzichtig tussen je energiebehoefte en ontspanning. Meer over Red Bull Tropical Edition In de zoektocht naar alternatieven? SPAR houdt je gedekt met een scala aan energiedranken voor ieder moment van de dag. Andere smaken van Red Bull zijn even lekker en verfrissend, zodat je elke dag kunt varieëren. Vergeet niet: energiedrankjes zijn een goed alternatief voor koffie of thee, als je snel een energieboost nodig hebt. Geniet ervan tijdens de borrel voor een extra boost. Denk eraan, zoals met alle energiedranken, geniet met mate.
  • Energy Drink met de smaak van tropisch fruit
  • Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn aanbevolen. Hoog cafeïnegehalte. Niet aan bevolen voor kinderen en vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven (32 mg/100 ml). Gepasteuriseerd.
inhoud en gewicht
250 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
koolzuurhoudend water, sacharose, glucose, voedingszuur (citroenzuur), taurine (0,4%), zuurteregelaar (natriumcitraten), cafeïne (0,03%), vitaminen (niacine, pantotheenzuur, riboflavine, vitamine b6, vitamine b12) aroma's, kleurstoffen (karamel, beta apo-8'-carotenal (c30), stabilisatoren (glycerolesters van houthars, sucroseacetaatisobutyraat)

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0 gram

Koolhydraten 11 gram

Koolhydraten waarvan suikers 11 gram

Vet 0 gram

Vet waarvan verzadigd 0 gram

Zout 0.1 gram

gebruik

Drink met mate.

contactgegevens

RED BULL NEDERLAND B.V. K2

Red Bull energy drink the tropical edition
1 . 85
Terugroepactie | Kips Vega Paté