kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Senseo koffiepads mocca gourmet

Senseo

5 . 65

36 Stuks

Een verfijnde, complexe koffie van licht gebrande Arabicabonen voor een karaktervolle smaak, met een heerlijke cremalaag. Geniet met één druk op de knop van een vers kopje Senseo® Mocca Gourmet koffie.

  • smaaksegment verfijnd: veelzijdig en verfijnd
  • lichte branding
  • te gebruiken in SENSEO® koffiepadmachines

omschrijving
  • De Betovering van SENSEO Mocca Gourmet Ervaar de magie van een perfect gebalanceerde koffie met SENSEO Mocca Gourmet. In elke zak zitten 36 superieure koffiepads, die jouw ochtend- of lunchmoment tot een genot zullen maken. Met het smaaksegment verfijnd', is de Mocca Gourmet een veelzijdige, verfijnde koffie die iets speciaals toevoegt aan je dag. De lichte branding van de Arabicabonen levert een complexe mix van smaken op, terwijl de zachte cremalaag je doet verlangen naar een tweede kopje. Geniet ervan met een druk op de knop in je SENSEO® koffiepadmachine. Bewaar en gebruik SENSEO Mocca Gourmet koffiepads Bewaar de SENSEO Mocca Gourmet koffiepads na openen op een droge, koele plaats om de verfijnde aroma's te behouden. Je kan het product na opening voor een paar weken van optimale smaak genieten. De koffiepads zijn gemakkelijk te gebruiken in elke SENSEO® koffiepadmachine. Leg eenvoudigweg de pad in de machine, druk op de knop en geniet van je koffiemoment - ochtend, middag, of wanneer jij het nodig hebt! Meer over SENSEO Mocca Gourmet koffiepads SENSEO Mocca Gourmet koffiepads zijn een deel van het A-Merk assortiment, wat je garantie geeft op de sublieme kwaliteit die je zou verwachten. Voor alternatieven kijk naar de andere smaken in het SENSEO assortiment, elk met hun eigen unieke karakter. SENSEO is ook trots om te zeggen dat hun Mocca Gourmet koffie Rainforest Alliance gecertificeerd is, zodat je weet dat je verantwoorde keuze maakt bij het kopen van je koffie. Trakteer jezelf op het pleziertje dat SENSEO Mocca Gourmet heet en geef jezelf noch je smaakpapillen iets minder dan het beste!
  • gemalen koffie in pads
  • Verpakt onder beschermende atmosfeer.
inhoud en gewicht

36 Stuks

bewaren

Wij adviseren om de SENSEO koffiepads op een koele, droge plek te bewaren tot 2-3 weken na opening.

gebruik
Gebruik de enkele padhouder voor 1 kopje koffie en de dubbele padhouder voor 2 kopjes koffie. Na gebruik de padhouder naspoelen met water.

contactgegevens

JACOBS DOUWE EGBERTS RTL NL BV KW


Senseo koffiepads mocca gourmet
5 . 65