kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spa Frisdrank touch lime jasmin

Spa

1 . 89

1 Liter

Verfris je borrel met natuurlijke lime jasmin!

  • 100% natuurlijke ingrediënten
  • Koud het lekkerst
  • Koolzuurvrij genieten

omschrijving

Frisse Temptatie: Spa Touch Lime Jasmin Duik in een golf van verfrissing met de exotische Spa Touch Lime Jasmin, een verleidelijke touch waar het water van Spa je ooit van heeft doen dromen. Dit is niet zomaar een frisdrank, het is een ervaring. Deze fruitlimonade, een A-merk product van SPAR, is samengesteld uit 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waarmee dit drankje een unieke en authentieke smaakervaring biedt. Je proeft de natuur in elke slok. Het beste deel? Deze drank is koud het lekkerste en is volledig koolzuurvrij. Ideaal voor jouw borrelmoment! Bewaar en Gebruik Spa Touch Lime Jasmin Voor de optimale smaakervaring en verfrissing, bewaar jouw fles Spa Touch Lime Jasmin in de koelkast. Door de fles goed gekoeld te houden, blijft de authentieke smaak van limoen en jasmijn het beste behouden. De houdbaarheid van deze frisdrank hangt af van de bewaartemperatuur en van hoe de fles na opening wordt bewaard. Controleer altijd de houdbaarheidsdatum op de fles voor gebruik. Meer Over Spa Touch Lime Jasmin Ben je fan van limonades met unieke smaakcombinaties? Probeer dan ook eens de andere varianten uit de Spa Touch lijn, zoals Orange & Cardamom of Strawberry & Mint. Allemaal met dezelfde natuurlijke kwaliteit waar Spa om bekend staat. Mocht je op zoek zijn naar iets bruisends, dan kun je altijd nog kiezen voor een van de varianten van de Spa Intense reeks. Met een scala aan verfrissende en originele combinaties, is er altijd wel een Spa die perfect bij je past. En of je nu je dorst lest of toost op een speciaal moment, met Spa maak je het altijd bijzonder.
  • Gearomatiseerde drank met natuurlijke aroma's van limoen en jasmijn, op basis van koolzuurvrij natuurlijk mineraalwater
inhoud en gewicht
1 Liter

ingrediënten

ingrediënten
INGREDIENTEN: Natuurlijk mineraalwater 99,7% (bron: Reine), citroensap uit sapconcentraat, natuurlijke limoen en jasmijn aroma's.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 0

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0

bewaren

Ten minste houdbaar tot einde: zie fles. Gekoeld drinken. Na opening 3 dagen houdbaar. Bewaar uit de zon, in een nette, droge, koele en geurloze omgeving.

contactgegevens

SPADEL NEDERLAND B.V.

Spa Frisdrank touch lime jasmin
1 . 89
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst