kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spa Frisdrank touch raspberry apple

Spa

1 . 89

1 Liter

Proef de mix, framboos en appelverfrissing!

  • Verfrissende framboos-appelsmaak
  • Perfect voor jouw borrelmoment
  • Koolzuurvrij genieten

omschrijving

Vrolijke verfrissing: Spa touch raspberry apple kzv Smaken komen tot leven in je glas met de Spa touch raspberry apple frisdrank. De unieke combinatie van framboos en appel geeft deze verfrissende limonade een bijzonder tintje. Net iets anders dan wat je gewend bent en precies daarom zo verrassend lekker! Deze frisdrank is koolzuurvrij en smaakt dus mild zoet, zonder de scherpe prikkeling. Met 1 LTR per fles krijg je genoeg voor een gezellig borrelmoment. Fris, fruitig en volledig gebaseerd op natuurlijke ingrediënten - een echte bron van plezier voor je smaakpapillen. Bewaar en gebruik Spa touch raspberry apple kzv Voor het beste drinkplezier, is het aanbevolen om de Spa touch raspberry apple gekoeld te bewaren. Dat maakt elke slok nog verfrissender. De kou zorgt ervoor dat de framboos- en appelsmaak nog meer tot hun recht komen. De frisdrank blijft houdbaar tot de datum op de verpakking, maar eenmaal open is het raadzaam om de drank binnen enkele dagen op te drinken. Onthoud: ondanks de zoete smaak, is het belangrijk om met mate te drinken. Meer over Spa touch raspberry apple kzv Op zoek naar een alternatief voor deze frisdrank? De Spa touch serie biedt diverse andere vernieuwende smaakcombinaties die je kunt proberen, zoals de citroen- of aardbeiversie. Allemaal koolzuurvrij en lekker gekoeld te serveren. Ideaal voor een verfrissingsmomentje tussendoor, of tijdens een gezellige borrel. En hoewel deze frisdrank al heerlijk fruitig is, kun je er ook voor kiezen om er verse vruchten aan toe te voegen voor een extra zomers tintje. Probeer eens wat verse frambozen of een beetje appelsap voor een smaakexplosie in je glas.
  • Gearomatiseerde drank met natuurlijke aroma's van framboos en appel, op basis van koolzuurvrij natuurlijk mineraalwater
inhoud en gewicht
1 Liter

ingrediënten

ingrediënten
INGREDIENTEN: Natuurlijk mineraalwater 99,7% (bron: Reine), citroensap uit sapconcentraat, natuurlijke appel en framboos aroma's.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 0

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0

bewaren

Ten minste houdbaar tot einde: zie fles. Na opening 3 dagen houdbaar. Bewaar uit de zon, in een nette, droge, koele en geurloze omgeving.

gebruik

Gekoeld drinken.

contactgegevens

SPADEL NEDERLAND B.V.

Spa Frisdrank touch raspberry apple
1 . 89
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip