kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spa fruit limonade

Spa

2 . 55

1.25 Liter

Geniet van SPA's fruitige verversing bij borrel.

  • Fruitige SPA framboos-cassis smaak
  • 1.25 liter sprankelend genot
  • Laag in calorieën, puur genieten

omschrijving

De sprankel van je dag: SPA Raspberry Blackcurrant Limonade SPA Raspberry Blackcurrant Limonade is het perfecte drankje voor diegenen die een verfrissing zoeken op elk moment van de dag. Met 1.25 LTR per verpakking, biedt deze fruit limonade een heerlijk fruitige combinatie van smaken, perfect gemengd met het pure mineraalwater van SPA. Bovendien is deze limonade laag in calorieën, een ideale keuze voor diegenen die hun dag sprankelend maar licht willen houden. Verpakt in een stevige fles, is deze A-merk limonade een luxueuze toevoeging aan jouw borrelmoment. Bewaar en gebruik SPA Raspberry Blackcurrant Limonade Zorg ervoor dat je jouw fles SPA limonade bewaart op een koele en droge plek om de versheid te bewaren. Na opening dient deze dorstlesser binnen een paar dagen geconsumeerd te worden. Serveer deze limonade gekoeld voor de beste smaak. De handige 1.25 LTR fles maakt het gemakkelijk om het te serveren op feestjes of om te delen met vrienden en familie. Meer over SPA Raspberry Blackcurrant Limonade Als je van fruitige drankjes houdt, maar op zoek bent naar een lager calorie-alternatief dan traditionele limonades, dan is SPA Raspberry Blackcurrant Limonade een geweldige keuze. Deze limonade is een verrukkelijke mix van pure ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Daarnaast zijn ook andere smaken uit het SPA-assortiment beschikbaar als jouw smaakpapillen op zoek zijn naar een andere twist. Denk bijvoorbeeld aan SPA Citrus Fruit Limonade of SPA Orange Mango Limonade. Met zo veel keuzes, is er altijd wel een verfrissing voor jou!
  • TBD
inhoud en gewicht
1.25 Liter

ingrediënten

ingrediënten
Natuurlijk mineraalwater 85,8% (bron: Reine), vruchtensappen uit concentraat 11,3% (vlierbes, appel, citroen, rode druif, zwarte bes 0,9%, acerola, witte druif, framboos 0,1%, zure kers, braambes, bosbes), suiker, natuurlijke aroma's, concentraten (wortel, kers), zoetstof (steviolglycosiden uit stevia).

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 4

Koolhydraten waarvan suikers 4

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0

bewaren

Na opening 3 dagen houdbaar. Bewaar uit de zon, in een nette, droge, koele en geurloze omgeving. Ten minste houdbaar tot einde: zie fles.

contactgegevens

SPADEL NEDERLAND B.V.

Spa fruit limonade
2 . 55
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip