kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spa reine subtile raspberry apple

Spa

1 . 29

500 Milliliter

Geniet calorievrij van framboos-appelwater!

  • Zonder calorieën
  • Bevat geen suikers
  • Appel-framboos dorstlesser

omschrijving
  • Verfrissend en Fruitig: SPAR's Spa reine subtile raspberry apple Stel je voor dat je je dorst lest na een lange dag met de verfrissende smaak van SPAR's A-Merk Spa reine subtile raspberry apple. Deze 500 ML frisse topper wordt geleverd in een Fles en is precies de verfrissing die je nodig hebt. Zowel het mineraalwater als de subtiele smaak van appel en framboos creëren samen de perfecte dorstlesser. Bovendien bevat het geen calorieën en suikers, wat dit drankje een ideaal keuze maakt voor een verantwoorde borrel. Bewaar en gebruik Spa reine subtile raspberry apple Om de frisdranken van SPAR op hun best te houden, raden we aan om ze koel en droog te bewaren, ver weg van direct zonlicht. De houdbaarheidsdatum staat altijd op de verpakking. Het is de perfecte dorstlesser zonder calorieën, en alhoewel het geen alcohol bevat, doet de fijne smaak vol recht aan een ontspannen borreluurtje. Geniet er dus op elk moment van de dag van, bij iedere gelegenheid. Meer over Spa reine subtile raspberry apple Als je op zoek bent naar een alternatief of variatie, probeer dan eens andere A-Merk dranken uit onze ruime SPAR selectie. Ze zijn net zo verfrissend en verkwikkend! Op de borrelmomenten kun je Spa reine subtile raspberry apple ook prima combineren met wat lichte snacks. Denk bijvoorbeeld aan een vijgen-aprinsap dipper met een veldsla wrap. Dit zijn slechts suggesties, dus voel je vrij om naar hartenlust te experimenteren en jouw persoonlijke favorieten te vinden!
  • Gearomatiseerde drank met natuurlijke aroma's van framboos en appel, op basis van koolzuurvrij natuurlijk mineraalwater
inhoud en gewicht

500 Milliliter

ingrediënten
ingrediënten
INGREDIENTEN: Natuurlijk mineraalwater 99,7% (bron: Reine), citroensap uit sapconcentraat, natuurlijke appel en framboos aroma's.
voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 0

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0

bewaren

Ten minste houdbaar tot einde: zie fles. Gekoeld drinken. Na opening 3 dagen houdbaar. Bewaar uit de zon, in een nette, droge, koele en geurloze omgeving.

contactgegevens

SPADEL NEDERLAND B.V.


Spa reine subtile raspberry apple
1 . 29