kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spa touch of lemon

Spa

1 . 29

500 Milliliter

Bruisend, citrustintje, perfect voor jouw borrel.

  • Bruisend met subtiele citrustwist
  • 500ml handige meeneemfles
  • Verfrist zonder suiker of calorieën

omschrijving

Fris in een Fles: SPA Touch of Lemon Maak kennis met SPA Touch of Lemon, een verfrissende dorstlesser van het A-merk SPA. De karakteristieke touch heeft zijn smaak te danken aan de natuurlijke citroen en limoen aroma's. Deze bruisende combinatie zorgt ervoor dat elke slok zowel prikkelend als verkoelend is. Dit mineraalwater heeft 0 calorieën, is suikervrij en zonder andere toevoegingen. Ideaal voor als je op zoek bent naar een heerlijk frisse drank, zonder het gevoel van schuld na een overvloed aan calorieën. Met de handige 500MLT fles kan je jouw dorst lessen, op elk moment van de dag. Bewaar en gebruik SPA Touch of Lemon Bewaar jouw fles SPA Touch of Lemon koel en droog. Omdat het een frisdrank is, is het lekkerst om het koud te serveerden. De houdbaarheid vind je terug op de fles. Eens geopend, is het aanbevolen om de fles binnen enkele dagen te consumeren om de bruisende frisheid te garanderen. Geopende flessen zijn immers best te gebruiken binnen een dag of 3 om de smaak op zijn best te houden. Meer over SPA Touch of Lemon SPA touch of lemon kan ook als een goede vervanging dienen voor suikerhoudende frisdranken, als je op zoek bent naar iets verfrissend zonder calorieën. De natuurlijke smaak van citroen en limoen maken deze bruisende mineraalwater tot een sprankelend alternatief. Ongeacht je dagmoment, het is altijd een fijn idee om een flesje SPA Touch of Lemon in je tas te hebben. Vooral op borrelmomenten kan het een welkome afwisseling zijn van ander drinken. Jouw ideale dorstlesser wacht op je bij SPAR.
  • Gearomatiseerde drank met citroen, op basis van koolzuurhoudend natuurlijk mineraalwater
inhoud en gewicht
500 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
INGREDIENTEN: Koolzuurhoudend natuurlijk mineraalwater 99,9% (bron: Marie-Henriette), natuurlijke citroen en limoen aroma's.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 0

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0

bewaren

Ten minste houdbaar tot einde: zie fles. Na opening 3 dagen houdbaar. Bewaar uit de zon, in een nette, droge, koele en geurloze omgeving.

contactgegevens

SPADEL NEDERLAND B.V.

Spa touch of lemon
1 . 29
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip