kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spa touch raspberry plum

Spa

1 . 89

1 Liter

Proef de sprankel, puur zonder calorieën!

  • Bruisend met framboos-pruimensmaak
  • A-merk kwaliteit water
  • Calorievrij genieten

omschrijving

Ruisende Verfrissing: Spa Touch Raspberry Plum Laat je verrassen door de verfrissende bubbel van Spa touch raspberry plum. Het is meer dan simpel mineraalwater, maar een bruisende drank met een onderscheidende mix van framboos en pruim. Met deze prachtige fles van 1.0 liter kan je genieten van de perfecte borrel met dat beetje extra. Zonder toegevoegde suikers of calorieën, biedt dit A-Merk product van SPAR een gezonder en even lekkere alternatief voor een zoet frisdrank. Bewaar en gebruik Spa Touch Raspberry Plum Het beste van Spa Touch Raspberry Plum proef je door de fles koel te houden. Bewaar het daarom altijd in de koelkast. Zorg ervoor dat je het na opening binnen 3-4 dagen gebruikt. Schud de fles licht vóór gebruik om de smaken goed te mengen, en sluit de fles goed na elk gebruik. Meer over Spa Touch Raspberry Plum Als je een fan bent van Spa Touch Raspberry Plum, dan is er een hele reeks aan Spa touch smaken die deze lekkere ervaring kunnen afwisselen. Probeer bijvoorbeeld de Spa Touch Apple Kiwi of de Spa Touch Manderijn Grapefruit. Ook kan je, als je wilt minderen op suikers of calorieën, met Spa mineraalwater met een schijfje vers fruit een zelfgemaakte variant creëren. Geniet van je Spa touch raspberry plum!
  • Gearomatiseerde drank met framboos en pruim, op basis van koolzuurhoudend natuurlijk mineraalwater
inhoud en gewicht
1 Liter

ingrediënten

ingrediënten
INGREDIENTEN: Koolzuurhoudend natuurlijk mineraalwater 99,9% (bron: Marie-Henriette), natuurlijke framboos en pruim aroma's.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0

Koolhydraten 0

Koolhydraten waarvan suikers 0

Vet 0

Vet waarvan verzadigd 0

Zout 0

bewaren

Na opening 3 dagen houdbaar. Bewaar uit de zon, in een nette, droge, koele en geurloze omgeving. Ten minste houdbaar tot einde : zie fles.

contactgegevens

SPADEL NEDERLAND B.V.

Spa touch raspberry plum
1 . 89
nieuwe terugroepacties | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip