kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spar kipdijfilet texmex

Spar

4 . 49

220 Gram

Proef de fusion: spar texmex kipdijfilet in handige tray 220 gr

  • Malse texmex smaaksensatie
  • 220 gram perfect gekruid
  • Handige trayverpakking

omschrijving

Ontdek de Smaaksensatie van Spar Kipdijfilet Texmex Niets brengt het diner tot leven zoals de Spar kipdijfilet Texmex, een heerlijke keuze voor elke maaltijd die vraagt om smaak en kwaliteit. Deze kipdijfilet, gekruid met een authentieke Texmex twist, is niet alleen onweerstaanbaar lekker, maar ook nog eens praktisch verpakt in een tray van 220 gram. Spar, bekend om haar streven naar de beste kwaliteit en smaak, zorgt ervoor dat je met deze functionele productnaam een onmiskenbare hit in huis haalt. De combinatie van malse kipdijfilet met pittige Texmex kruiden maakt dit product de perfecte toevoeging aan jouw keukenavonturen. Bewaar en gebruik Spar Kipdijfilet Texmex Om optimaal te kunnen genieten van de Spar kipdijfilet Texmex, is het belangrijk deze goed te bewaren. Gelukkig is de filet verpakt in een handige tray die het product vers houdt. Hoewel kipdijfilet een verse vleessoort is en dus niet lang houdbaar, kun je bij juiste koeling veelal uitgaan van enkele dagen houdbaarheid in de koelkast, mits de verpakking nog intact is. Controleer altijd de houdbaarheidsdatum op de verpakking voor de specifieke bewaartermijn. Bewaar het altijd in de koelkast en zorg dat de temperatuur constant laag blijft om de versheid en de smaak te behouden. Meer over Spar Kipdijfilet Texmex Als je eens iets anders wilt proberen of de Spar kipdijfilet Texmex niet voorradig is, zijn er verschillende alternatieven die je zou kunnen overwegen. Ga bijvoorbeeld voor naturel kipdijfilet en voeg zelf een Texmex kruidenmix toe om een vergelijkbare smaaksensatie te creëren. Je kunt ook experimenteren met andere gekruide kipvarianten die Spar biedt om variatie op tafel te zetten. Hoe dan ook, met Spar kipdijfilet Texmex heb je een veelzijdig product in handen dat van elke maaltijd een feestje maakt. Geniet van de heerlijke Texaans-Mexicaanse smaken in jouw favoriete wrap, taco of als rijke toevoeging aan een dampende schotel comfort food.
  • Dijfilet gekruid, omwikkeld met gerookt varkensspek. scharrel binnengehouden
inhoud en gewicht
220 Gram

ingrediënten

ingrediënten
87% kippenvlees*, 11% gerookt spek (92% varkensvlees*, water, zout, glucosestroop, stabilisator: E451/E450, conserveermiddel: E262/E252/E250, aroma, antioxidant: E301, natuurlijk rookaroma), zout, specerijen, ui, paprika, knoflook, aroma's (bevat SOJA, SELDERIJ), suiker, kruiden, gerookte maltodextrine, rookaroma. * = Beter Leven keurmerk 1 ster.
allergie-informatie

bevat: soja, selderij

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 17.62 gram

Koolhydraten 0.78 gram

Koolhydraten waarvan suikers 0.41 gram

Vet 11.79 gram

Vet waarvan verzadigd 3.72 gram

Zout 1.49 gram

bewaren

Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).

contactgegevens

GROENLANDKIP KIPPRODUCTEN

Spar kipdijfilet texmex
4 . 49
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip