sluit filter
kaas, vleeswaren, delicatessen

de smakelijkste vleeswaren

zoals ham, bacon, rosbief en salami

vleeswaren


kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

vleeswaren van SPAR, die eerlijk zijn geproduceerd

vleeswaren van SPAR, die eerlijk zijn geproduceerd

Diverse vleeswaren van SPAR zijn voorzien van het Beter Leven keurmerk. Lees hier meer over eerlijke herkomst en handel bij SPAR

Spar filet carpaccio
3. 19
Spar filet carpaccio Bakje 150 Gram
3. 19
Spar kipfilet
3. 03
Spar kipfilet Pak 110 gram
3. 03
Spar Kipfilet
4. 89
Spar Kipfilet Tray 200 Gram
4. 89

SPAR echt dichtbij

SPAR echt dichtbij

proef onze ambachtelijke producten uit de streek

ambachtelijke SPAR broodjes

ambachtelijke SPAR broodjes

vers afgebakken in de winkel

Spar Snijworst
3. 02
Spar Snijworst Pak 110 gram
3. 02
halvarine & margarine

halvarine & margarine

Kies voor halvarine of margarine van merken als G'woon, Becel of Blueband.

Spar leverworst
2. 14
Spar leverworst Pak(je) 125 gram
2. 14
Kips leverworst
2. 25
Kips leverworst Krimp 230 Gram
2. 25
Spar Corned Beef
2. 64
Spar Corned Beef Pak 110 gram
2. 64
Spar Serranoham
3. 30
Spar Serranoham Pak 100 gram
3. 30
Spar leverkaas
2. 16
Spar leverkaas Tray 125 gram
2. 16

de lekkerste vleeswaren

Het lekkere aan brood is o.a. dat je zo rijk kunt variëren met beleg. Ben je een zoetekauw dan kies je voor jam of hagelslag, houd je van gezond dan beleg je met avocado en tomaat en houd je van rijkelijk beleg, dan heb je tal van keuze uit vleeswaren van luxe rosbief en ossenworst tot smaakvolle ham of gebraden gehakt. Doordeweeks kies je misschien sneller voor een plakje leverworst terwijl je in het weekend jezelf extra verwend met fricandeau.

vleeswaren als voorgerecht

Vleeswaren zijn natuurlijk heerlijk op brood, maar laten we vooral niet vergeten dat vleeswaren de basis kunnen zijn voor voorgerechten. Wat dacht je van carpaccio? Je kunt kiezen voor de traditionele carpaccio, maar je kunt dit ook vervangen door rookvlees of rosbief. Een lichte salade is ook erg lekker als voorgerecht, wacht dacht je van een salade met kipfilet, avocado en een gekookt eitje. Heel eenvoudig en heel lekker. Wil je op de Franse of Italiaanse toer? Dan kun je een selectie van vleeswaren op een grote schaal presenteren. Ga je voor Frans, dan serveer je er paté, augurken en stokbrood bij. Bij de Italiaanse versie kies je voor parmaham, zongedroogde tomaatjes en ciabatta.

hapjes met vleeswaren als basis

Kun jij geen genoeg krijgen van vleeswaren en houd je van variatie? Dan kunnen we je misschien inspireren met lekkere hapjes waarbij vleeswaren de basis zijn. Een traditioneel hapje is een augurk ingerold in boterhamworst of een gekookt eitje in een plakje rookvlees. Ook heel lekker en fris, rol een bolletje selderij salade in een plakje salami. Drink je een stevige wijn of rode Port? Dan is het heel lekker om een dadel in spek te rollen en te grillen in de oven of te bakken in de koekenpan. Een variatie zonder te hoeven bakken is het inrollen van een plakje geitenkaas in spek of rauwe ham. Cheers!

recalls Lay's Oven baked naturel, Pindasaus, Bio pasta tomaat mozzarella 200 g, Heineken 0.0 fl 6x250 ml, 0.0 fl 12x250 ml, pils mono fl 12x250 ml en pils mono fl 6x250 ml, Texels Skuumkoppe 75cl, Vismarine roze garnalen, kinder surprise chocolade ei, Verstegen Citroengras, SPAR maaltijdsalade gegrilde kip, Verstegen, Davitamon, M&M, bekijk hier