kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spar maaltijdsalade gegrilde kip

Spar

3 . 95

400 Gram

excl. heffing SUP € 0.05

Ontketen frisheid met elke hap van SPAR's gegrilde kip maaltijdsalade.

  • Pure smaak in handig bakje
  • 3 dagen verse gemak
  • Creatieve mix van voedzaamheid en bevrediging

omschrijving

Verse smaken met SPAR's maaltijdsalade gegrilde kip Is er iets beters dan een verse, frisse en voedzame maaltijd? De maaltijdsalade gegrilde kip van SPAR is precies wat je zoekt. Met 400 gram pure smaak, zit deze salade in een handig bakje, gemakkelijk mee te nemen voor onderweg of om rustig thuis van te genieten. Temidden van gegrilde kip en gekookte pasta vind je de onmiskenbare smaken van SPAR's dagelijkse gemak. Voor de optimale versheid, heeft deze maaltijdsalade een minimale houdbaarheid voor de winkel van 3 dagen. Gezondheidsbewust en toch onweerstaanbaar, dat is de gegrilde kip maaltijdsalade van SPAR. Bewaar en gebruik maaltijdsalade gegrilde kip De SPAR maaltijdsalade gegrilde kip is ontzettend makkelijk te gebruiken. Open het bakje en jouw frisse maaltijd is klaar om geconsumeerd te worden. De combinatie van gegrilde kip en gekookte pasta is zowel bevredigend als voedzaam. En zoals de gezonde maaltijdsalade van SPAR zegt, deze salade moet in de koelkast bewaard worden om zijn knapperigheid en smaak te behouden. Dus, of je het op het werk, thuis of tijdens een picknick in het park wilt eten, SPAR's gegrilde kip maaltijdsalade is altijd een goede keuze. Recepten met maaltijdsalade gegrilde kip Hoewel de maaltijdsalade gegrilde kip van SPAR op zichzelf al een complete maaltijd is, is er altijd ruimte om te experimenteren. Voeg gewoon jouw favoriete groenten toe om het nog verser te maken. Je kunt er ook wat parmezaan bovenop strooien voor een extra smaak tintje. Of als je zin hebt in een koud drankje, waarom niet een glas van je favoriete wijn erbij serveren? Wees niet bang om te combineren en te mixen. De opties zijn eindeloos bij SPAR's maaltijdsalade gegrilde kip. Dus, laat je creativiteit de vrije loop en maak elke maaltijd uniek met SPAR.
  • Maaltijdsalade van gekookte pasta met rauwkost, slamix, gegrilde gegaarde kipdijfilet, mosterd-honingdressing en roma tomaten
inhoud en gewicht
400 Gram

ingrediënten

ingrediënten
25% Gekookte penne met raapzaadolie (water, durum TARWEGRIESMEEL, raapzaadolie, voedingszuur: E330), 25% rauwkost (rode paprika, gele paprika, radijs, witte kool, peen), 18% slamix (rode en groene eikenbladsla, rucola), 14% gegrilde gegaarde kipdijfilet (92% kipfilet*, water, maïszetmeel, zout, dextrose, brandewijnazijn), 13% mosterd-honingdressing (water, raapzaadolie, suiker, 9,8% MOSTERD (water, azijn, MOSTERDZAAD, zout, kurkuma), citroensap uit concentraat, azijn, 4% honing, SCHARRELKIPPENEI-EIGEEL, zout, gemodificeerd aardappelzetmeel, stabilisator: E415, kurkuma, peperextract), 6% roma tomaten. * = Beter Leven keurmerk 1 ster.
allergie-informatie

bevat: ei, mosterd, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 5.418 gram

Koolhydraten 11.999 gram

Koolhydraten waarvan suikers 3.515 gram

Vet 3.558 gram

Vet waarvan verzadigd 0.419 gram

Zout 0.503 gram

bewaren

Gekoeld bewaren (max. 7°C).

contactgegevens

HESSING CROSSDOCK

Spar maaltijdsalade gegrilde kip
3 . 95
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip