kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spar speklap smokey

Spar

4 . 49

300 Gram

Smokey spar speklappen: sappig genieten met 300 gram smaak!

  • Smaakvolle smokey speklap
  • Verpakt voor versheid 300 GRM
  • Handig bakje voor gemak

omschrijving

Ontdek de Spar Speklap Smokey: Jouw Grillfavoriet! Verlang je naar dat authentieke BBQ-gevoel, zelfs als je binnen kookt? De Spar speklap smokey vac. is jouw perfecte bondgenoot voor een heerlijke grillsensatie. Deze speklappen van uitmuntende kwaliteit brengen de rokerige aroma's van de barbecue naar jouw keuken. Verpakt in een handig bakje en met een netto-inhoud van 300 gram, heb je genoeg om te genieten van deze lekkernij. Met de betrouwbare kwaliteit van het Spar-merk weet je dat je kiest voor speklappen die voldoen aan hoge standaarden, zodat je met elke hap pure voldoening ervaart. Bewaar en gebruik de Spar Speklap Smokey Om de kwaliteit en smaak van jouw Spar speklap smokey optimaal te behouden, is het belangrijk deze in de koelkast te bewaren. Hoewel dit een houdbaar product is, wordt een bewaartijd van enkele dagen in de koelkast aanbevolen. Controleer altijd de houdbaarheidsdatum op de verpakking voor de beste smaakervaring. Het bakje waarin de speklappen zijn verpakt, zorgt ervoor dat ze vers blijven tot het moment van bereiding. Zorg ervoor dat je de speklappen goed doorbakken serveert, zodat je onbekommerd kunt genieten van jouw smokey traktatie. Meer over Spar Speklap Smokey Zijn de Spar speklap smokey vac. helemaal jouw ding, maar ben je ook nieuwsgierig naar andere opties? Spar biedt uiteenlopende alternatieven die uitstekend passen binnen jouw BBQ-assortiment. Probeer bijvoorbeeld eens de Spar ribbetjes of de gemarineerde kipfilets voor variatie op de grill. Maar maak je geen zorgen, als je eenmaal verknocht bent aan de unieke smokey smaak van deze Spar speklappen, dan weet je dat je altijd kunt vertrouwen op deze topper voor jouw barbecue of grillplannen. Het echte werk begint bij een goede basis en dat is precies wat je kiest met Spar.
  • Gemarineerde speklapjes met rooksmaak, varkensvleesbereiding met toegevoegd water, ontdooid
inhoud en gewicht
300 Gram

ingrediënten

ingrediënten
80% varkensvlees*, 9% water, 9% marinade (raapzaadolie, specerijen (paprikapoeder, witte peper, zwarte peper, maanzaad, nootmuskaat, korianderzaad), gedroogde groenten (paprika, ui, knoflook), tomatenpoeder, 1,9% rookaroma, emulgator: E471, kruiden (peterselie, kervel), extract van paprika, specerijenextracten (koriander, kardemom, peper)), aroma, natuurlijk aroma, zout. * = Beter Leven keurmerk 1 ster. Dit product kan sporen van MOSTERD bevatten.
allergie-informatie

bevat: mosterd

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 13.3 gram

Koolhydraten 0.7 gram

Koolhydraten waarvan suikers 0.3 gram

Vet 29.8 gram

Vet waarvan verzadigd 9.4 gram

Zout 0.778 gram

bewaren

Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).

gebruik

Door en door verhitten voor consumptie

contactgegevens

Westfort retail

Spar speklap smokey
4 . 49
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip