sluit filter

varkensvlees

lekkere o.a. worstjes, shoarma en half-om-half gehakt

varkensvlees


kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Spar mini worstjes
2. 39
Spar mini worstjes Pak 160 Gram
2. 39
Spar shoarma
4. 60
Spar shoarma Pak 500 gram
4. 60
je zit gebakken

je zit gebakken

Een stukje vlees bak en braad je perfect en lekker in één van onze bak-en braadproducten.

Spar Rookworst Fijn
3. 59
Spar Rookworst Fijn Bakje 275 Gram
3. 59
spek & bacon

spek & bacon

De lekkerste smaakmaker in vele gerechten! Je vindt het bij SPAR!

Bio+ spekreepjes
3. 99
Bio+ spekreepjes Tray 200 Gram
3. 99
Spar cordon bleu gehakt
2. 05
Spar cordon bleu gehakt Pak(je) 220 Gram
2. 05
de lekkerste aardappels

de lekkerste aardappels

Vastkokend, kruimig, zoet, in plakjes of in blokjes gesneden aardappels. Altijd lekker en héél veelzijdig!

Spar boomstam
1. 69
Spar boomstam Pak(je) 200 Gram
1. 69
mosterd

mosterd

Verschillende variaties mosterd, lekker bij de maaltijd op de boterham of bij een blokje kaas.

Spar kebab
4. 72
Spar kebab Pak 450 gram
4. 72

lekker traditioneel, ‘n karbonade

Varkensvlees is heerlijk mals en supersappig, daarom is varkensvlees perfect om in verschillende gerechten te gebruiken. Traditioneel in de Hollandse keuken is een maaltijd bestaande uit gekookte aardappels, groenten en een heerlijke karbonade met jus en een likje mosterd. We noemen dit traditioneel, maar voor velen zal deze maaltijd eerder uit grootmoeders tijd zijn. Tegenwoordig variëren we meer met eten. We maken gerechten uit alle windstreken. Shoarma is een goed voorbeeld, in Nederland wordt dit veelal van varkensvlees gemaakt, terwijl shoarma van oorsprong gemaakt wordt van lamsvlees of bij uitzondering van kalfsvlees. Shoarma van varkensvlees is erg lekker omdat het vlees zo heerlijk mals is. Maak een broodje shoarma compleet met pitabroodjes, knoflooksaus en ijsbergsla. Echt een gerecht voor een makkelijke dag!

varkensvlees op de BBQ

In de barbecuescene heeft varkensvlees aan populariteit gewonnen. Een populair gerecht is bijvoorbeeld de pulled pork. Dit gerecht wordt gemaakt van een groot stuk varkensvlees en wordt urenlang gegaard op de barbecue, het wordt op een broodje geserveerd met BBQ saus en koolsalade. Op het oorspronkelijke recept van de pulled pork zijn inmiddels vele variaties bedacht waarbij varkensvlees wordt vervangen door kip, rund of jackfruit. De braadworsten van SPAR zijn ook superlekker op de barbecue, een heerlijk knapperige worst met mals en sappig vlees. Wanneer je vlees op de barbecue gaat gebruiken, omdat je bijvoorbeeld saté gaat maken, is het raadzaam om het vlees te marineren. Zo geef je het vlees een rijkere smaak en blijft het lekker mals.

spek is ’n echte smaakmaker

Ongemerkt gebruik je het misschien vaker dan je denkt… spek, gerookte ham en bacon. Het zijn van die absolute smaakmakers waar je eigenlijk niet bij stil staat. Een anti katerontbijtje bestaat veelal uit een gebakken ei, jawel met uitgebakken spek. Kinderen smullen van een appel-spek pannenkoek, een salade wordt toch extra lekker met uitgebakken spekjes en hoe vaak beleg je de boterham niet met rauwe ham? Juist… varkensvlees is een echte smaakmaker!

recalls Daily Chef andijvie stamppot met gehaktballetjes,Bio hapje appel perzik banaan 6+, Chefaid nylon bakspatel, Brabantse Metworst, Lay’s Oven Baked Roasted Paprika, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier