voor 10:00 besteld vandaag in huis

tour de SPAR

fiets jij met ons langs diverse SPAR winkels?

Op 12 april 2019 organiseren wij onze eerste Tour De SPAR voor ontwikkelaars, eigenaren, beleggers en makelaars in Retail Vastgoed.  In samenwerking met Team Roompot organiseren we een onvergetelijke middag met bekende namens als Leontien van Moorsel, Michael Boogerd en Michael Zijlaard.

Om deel te kunnen nemen aan deze onvergetelijke middag dien je te beschikken over een eigen racefiets en enige fietservaring. Wij leggen het parcours met maximaal 45 deelnemers af. In 3 groepen van maximaal 15 personen fietsen we langs 3 SPAR vestigingen. Het maximaal aantal deelnemers is bereikt, maar geïnteresseerden kunnen zich op de wachtlijst inschrijven. Indien er kandidaten zich afmelden, kennen wij de plekken die vrijkomen toe aan de deelnemers op de wachtlijst. 

programma tour de SPAR

12:00 - Welkomstwoord door John van der Ent                                  

12:15 - Presentatie door Leontien van Moorsel, Michael Boogerd en Michael Zijlaard

12:45 - Opdelen in 3 groepen en uitreiking van het SPAR jack

13:00 - Omkleden en fiets in gereedheid brengen (advies, uitleg (waaronder veiligheidsinstructies))

13:30 - Vertrek na elkaar in 3 groepen met bezoek aan een drietal SPAR vestigingen

17:30 - Gelegenheid tot douchen en omkleden bij terugkomst op Papendal

18:00 - Start borrel waar Team Roompot bij zal aansluiten

 

Wil jij je graag inschrijven op de wachtlijst van de Tour De SPAR op vrijdag 12 april 2019? Geef jouw gegevens aan ons door en wij nemen contact met je op. Heb je nog vragen? Oscar geeft graag antwoord. Je kunt contact met hem opnemen via o.meelhuysen@despar.nl of bellen op 06-51812782.