kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Taksi tropisch fruit zonder suiker mini 10 x 200 ml

Taksi

3 . 29

2000 Milliliter

Tropisch genieten zonder suiker, elke slok!

  • Fruitig zonder toegevoegde suikers
  • Rijk aan vitamine C
  • Ideaal formaat voor kids

omschrijving

Duik in de Jungle met Taksi Tropisch Fruit Houd je van het opwindende gevoel van wandelen door een tropisch woud, omringd door de zoete geur van exotisch fruit? Dan heb je Taksi Tropisch Fruit nodig. Deze heerlijke fruitdrank neemt je mee op een onvergetelijk avontuur met een mix van ananas, passievrucht en appel. Met 2000 ml sap in een handige multi-pack, heb je genoeg voor een tropische traktatie, elke dag weer. Bereid je voor op een echte smaakexplosie, want Taksi is nét even anders en dat proef je! Bewaar en gebruik Taksi Tropisch Fruit sap Taksi Tropisch Fruit is rijk aan vitamine C en zonder suiker, wat het een gezonde en verfrissende keuze voor een borrel maakt. Bewaar je fruitdrank op een koele, donkere plaats om ervoor te zorgen dat de smaak en voedingsstoffen behouden blijven. Geopende verpakkingen blijven in de koelkast maximaal 2 dagen goed. Op deze manier kun je altijd genieten van het volle, levendige tropische aroma dat op je wacht elk moment dat je een nieuwe verpakking opent. Meer over Taksi Tropisch Fruit sap Wil je je Taksi Tropisch Fruit sap eens een keer iets anders drinken? Probeer dan het sap eens te mengen met frisdrank voor een extra sprankelende ervaring. Het combineert ook goed met een zelfgemaakte cocktail voor een verfrissende twist. Je zou het zelfs kunnen invriezen voor een heerlijke zelfgemaakte sorbet. Met de fruitdranken van Taksi waan je je even in de jungle, waar de mogelijkheden eindeloos zijn. Het maakt niet uit hoe je ervoor kiest om je Taksi te drinken, het belangrijkste is om te genieten van de wilde rit.
  • Drank op basis van vruchtensap en zuivel met toegevoegde vitamine C, geen suiker toegevoegd. Gezoet met zoetstof. Kort verhit.
inhoud en gewicht
2000 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
Water, vloeibare MELKbestanddelen (MELKpermeaat) 40%, vruchtensap uit concentraat 6% (appel, ananas 0,8%, passievrucht 0,3%), ROOM (met een vetgehalte van 35%) 0,1%, stabilisatoren (E445, pectine), voedingszuur (citroenzuur), aroma's, kleurstoffen (E160a, E160e), zoetstof (sucralose), vitamine C.
allergie-informatie

bevat: melk

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.1

Koolhydraten 2.3

Koolhydraten waarvan suikers 2.3

Vet 0.02

Vet waarvan verzadigd 0.01

Zout 0.04

bewaren

Na opening enkele dagen houdbaar in de koeling (max. 7 ºC). Koel serveren. Ten minste houdbaar tot: zie bovenzijde pakje.

gebruik

Even schudden voor gebruik.

contactgegevens

RIEDEL EDE VRUCHTENSAPPEN

Taksi tropisch fruit zonder suiker mini 10 x 200 ml
3 . 29
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip