kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Top King kaastengels oude kaas

Top King

5 . 29

10 Stuks

Top King kaastengels: geniet van tien royale oude kaas snacks!

  • Vers gerijpte oude kaas
  • 10 knapperige stuks
  • Stijlvolle doosverpakking

omschrijving

Ontdek de Koninklijke Smaaksensatie met Top King Kaastengels Oude Kaas Laat je smaakpapillen kronen tot ware smaakkoningen met de Top King Kaastengels Oude Kaas. Deze delicatessen vormen een onweerstaanbare traktatie voor bij de borrel of als verfijnd tussendoortje. Deze A-Merk kaastengels zijn van de hoogste kwaliteit, gemaakt met echte oude kaas om die rijpe, intense smaakbeleving te bieden waar echte kaasliefhebbers naar verlangen. Met een netto-inhoud van 10 stuks, gepresenteerd in een handige doos, zijn deze kaastengels niet alleen ideaal voor thuisgebruik, maar ook perfect om te delen en van te genieten op bijeenkomsten of feestelijke gelegenheden. Voeg daar de garantie van Top King aan toe, bekend om hun liefde voor ambacht en kwaliteit, en je hebt een snack die niet alleen heerlijk is, maar ook met trots geserveerd kan worden. Bewaar en gebruik Top King Kaastengels Oude Kaas Om de superieure smaak van jouw Top King Kaastengels Oude Kaas te behouden, bewaar je de doos op een droge en koele plek. Zo zorg je ervoor dat elke kaastengel zijn knapperigheid en rijke smaak van oude kaas behoudt tot het moment van genieten is aangebroken. Om optimale versheid te garanderen, is het aan te raden de kaastengels na opening van de verpakking binnen een redelijke termijn te consumeren. Deze verrukkelijke snack is namelijk het lekkerst als hij vers is. Houd voor specifieke bewaaradviezen de informatie op de doos in de gaten, en je bent verzekerd van een koninklijke snackervaring op elk gewenst moment. Meer over Top King Kaastengels Oude Kaas Mocht je op zoek zijn naar variatie in je snackassortiment, biedt Top King ook andere smakelijke alternatieven. Probeer bijvoorbeeld eens de knapperige kaasvlinders of de pittige kaasbolletjes voor een andere smaakdimensie. Elk van deze snacks vervult de belofte van Top King: kwaliteit en onvergetelijke smaak. Of je nu een kaastengel-lang liefhebber bent of net de wereld van hartige snacks aan het verkennen bent, met Top King's assortiment aan kaassnacks haal je een premium ervaring in huis. Vergeet niet om bij jouw volgende aankoop ook eens een ander product uit de Top King-lijn te proberen en zo je horizon te verbreden met de verfijnde en authentieke smaken die zij te bieden hebben.
  • Krokante loempiaatjes gevuld met smeuïge oude kaas
inhoud en gewicht
10 Stuks

ingrediënten

ingrediënten
TARWEbloem, water, 26% KAAS (21% oude KAAS), plantaardige oliën (zonnebloem, raapzaad, in wisselende verhouding), rijstebloem, zetmeel, maïsbloem, zout, smeltzout (E331, E452, E340, E339), boter [bevat MELK], rijsmiddel (E500), kleurstof (annatto norbixin, carotenen, paprika-extract, E150d), gemodificeerd zetmeel, verdikkingsmiddel (xanthaangom)
allergie-informatie

bevat: melk, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 10 gram

Koolhydraten 28 gram

Koolhydraten waarvan suikers 0.6 gram

Vet 15.5 gram

Vet waarvan verzadigd 6.3 gram

Zout 2.2 gram

bewaren

Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. In de diepvries (-18°C) ten minste houdbaar tot einde: zie datumstempel op de zijkant van deze verpakking. In de koeling (+4°C) maximaal 48 uur.

gebruik

Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. In de diepvries (-18°C) ten minste houdbaar tot einde: zie datumstempel op de zijkant van deze verpakking. In de koeling (+4°C) maximaal 48 uur.

contactgegevens

TOPKING

extra informatie

Top King kaastengels oude kaas diepvries



Top King kaastengels oude kaas
5 . 29
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes