kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

viper varity pack

viper

< 25 jaar? Laat je legitimatie zien

< 18 jaar verkopen wij geen alcohol

7 . 79

4 Stuks

Viper Variety Pack – Jouw borrel, laag in calorieën!

  • Variëteit voor elke borrel
  • Slechts 4x330 ml, perfect formaat
  • Laag in calorieën, bewuste keuze

omschrijving

VIPER: Verscheidenheid in een Pakketje Maak kennis met de diversiteit van VIPER met ons variatiepak van 4x330 ml. Of je nu zin hebt in de smaak van watermeloen of ananas en passievrucht, in dit pakket heb je het allemaal. VIPER's brouwkunstenaars hebben een koolzuurhoudende, alcoholische drank gemaakt die niet alleen een sterke smaaksensatie biedt, maar ook verrassend laag is in calorieën. Dit multi-pack van SPAR brengt de variëteit die je nodig hebt voor elke borrel. Bewaar en gebruik Viper Houd je VIPER-drankjes koel door ze in de koelkast te bewaren en te genieten als ze lekker koud zijn. Omdat ze alcohol bevatten, is het belangrijk dat ze buiten bereik van kinderen worden gehouden. Hoewel deze drankjes vers en smaakvol blijven, is het toch het beste om ze binnen een dag of twee na opening te consumeren. En onthoud: zoals bij elke drank die alcohol bevat, drink met mate. Meer over de Viper Wil je de VIPER-ervaring veranderen of uitbreiden? Probeer dan eens te experimenteren met andere smaken van dit merk of misschien zelfs een mengsel van twee! Als je echter op zoek bent naar een non-alcoholisch alternatief, bieden wij bij SPAR verschillende soorten frisdrank aan met soortgelijke smaken zoals watermeloen en ananas-passievrucht. Bij het serveren van deze borrel zijn zoute snacks zoals chips en noten een fijne aanvulling. Voeg een interessante draai aan je borrelavond toe met het Viper variatiepak.
  • Koolzuurhoudende alcoholische drank met ananas en passievrucht smaak. Koolzuurhoudende alcoholische drank met watermeloen smaak.
inhoud en gewicht
4 Stuks
alcoholpercentage

4%

ingrediënten

ingrediënten
Viper Hard Seltzer Tropical Ingrediënten: water, glucose-fructosestroop, natuurlijk aroma, ananassap concentraat (ananassap 0,1%), passievruchtsap concentraat (passievrucht 0,1%). Viper Hard Seltzer Watermelon Ingrediënten: water, glucose-fructosestroop, natuurlijk aroma, watermeloensap concentraat (watermeloensap 0,1%), voedingszuur: citroenzuur.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.1 gram

Koolhydraten 1.4 gram

Koolhydraten waarvan suikers 0.9 gram

Vet 0 gram

Vet waarvan verzadigd 0 gram

Zout 0 gram

bewaren

Koel bewaren.

gebruik

Vanaf 18 jaar (18+ logo). Niet rijden met alcohol.

contactgegevens

GROLSCHE BIERBROUW.B.V.

viper varity pack
7 . 79
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip