bestel gebak van de warme bakker online

bij SPAR Hoefnagel

bestel direct

SPAR Hoefnagel

openingstijden

deze week volgende week
maandag gesloten 08:00 tot 20:00
dinsdag gesloten 08:00 tot 20:00
woensdag gesloten 08:00 tot 20:00
donderdag 08:00 tot 20:00 08:00 tot 20:00
vrijdag 08:00 tot 20:00 08:00 tot 20:00
zaterdag 08:00 tot 20:00 08:00 tot 20:00
zondag gesloten gesloten

maak kennis met SPAR Hoefnagel

welkom bij SPAR Hoefnagel

Sinds 2011 staat SPAR Hoefnagel met veel plezier voor je klaar. Stap binnen en de geur van vers gebakken brood van bakker Wim Blom komt je praktisch tegemoet. In de ochtend  kun je bij onze gezellige SPAR terecht om een lekker ontbijtje te scoren. Wat dacht je van een vers gebakken croissantje met een vers sapje? In de middag kun je kiezen voor een sandwich, een goed gevulde maaltijdsalade of heerlijk brood van de ambachtelijke bakker. En uiteraard kun je de hele dag bij ons terecht voor je dagelijkse boodschap.

SPAR Hoefnagel is de beste winkel voor de buurt!

Onze winkel is het middelpunt van Ens waar klanten elkaar ontmoeten en dagelijkse boodschappen halen. De aandacht voor de klant staat bij ons centraal, omdat ieder mens uniek is. We staan heel dicht bij de klant en werken elke dag aan een winkel met een prettige omgeving, waar de klant zijn/haar boodschappen met plezier kan doen. Dat zie je niet alleen terug in ons assortiment en de service naar onze klanten, maar we dragen ook een steentje bij in de buurt door deel te nemen aan diverse sponsoractiviteiten.

maak van ieder eetmoment een lekker moment met SPAR

We verkopen bij SPAR Hoefnagel de lekkerste verse artikelen en veel streekproducten. Je kunt ook bij ons terecht voor heerlijke fruitmanden. Is er iets te vieren? We hebben naast deze gezonde en verse producten ook alles in de winkel voor een geslaagd feestje. Bestel je taarten bijvoorbeeld gemakkelijk online.

je vindt het bij SPAR Hoefnagel

We zijn supertrots op ons hele winkelteam waarmee we in 2017 de beste SPAR van de regio zijn geworden. Iedere dag leveren we samen weer een topprestatie om de winkel er strak en aantrekkelijk uit te laten zien. Het is gewoon altijd een feestje als je bij ons binnen komt, dus we zien je graag bij SPAR Hoefnagel in Ens!