de actie is verlopen

spaar dit voorjaar voor producten van JBL

Met SPAR kan jij sparen voor de producten van JBL. Bij deze spaarcampagne kan je sparen voor een kleine luidspreker, draadloze oortjes en een hippe koptelefoon. De muziekbox is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en de draadloze oortjes zijn verkrijgbaar in zwart en wit. 

Hoe werkt het?

Bij iedere €5 aan boodschappen bij SPAR ontvang je nu dubbele spaarzegels. Bij inlevering van een spaarkaart met 10 spaarzegels + bijbehorende betaling ontvang je een JBL artikel naar keuze. Sparen kan van donderdag 11 april t/m woensdag 19 juni 2024.  Inleveren van je volle spaarkaart kan t/m zondag 30 juni.

actievoorwaarden

1.JBL artikelen zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. op = op.

2.Je ontvangt spaarzegels bij alle SPAR buurt, SPAR city, SPAR enjoy en SPAR university winkels, ook bij een online bestelling in één van deze winkels.

3.Over de aanschaf van de volgende producten en diensten kunnen geen actiezegels worden gespaard: tabak (rookwaren), slijterijartikelen, geneesmiddelen, zuigelingen- voeding tot 1 jaar, beltegoedkaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, cadeaukaarten, loten, postzegels, boeken, toegangskaarten, emballage en statiegeld.

4.Regelmatig ontvang je bij geselecteerde aanbiedingen éxtra spaarzegels.

5.Alleen originele en onbeschadigde volle spaarkaarten met daarop originele en onbeschadigde spaarzegels zijn tot en met 19 juni 2024 inwisselbaar.

6.SPAR behoudt zich het recht voor om spaarkaarten te weigeren die niet voldoen aan de spaarvoorwaarden of die frauduleus overkomen.

7.Volle spaarkaarten kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld of een andere waarde compensatie.

8.Druk- en zetfouten voorbehouden.

9.SPAR behoudt zich het recht voor deze actie, zonder voorafgaande kennisgeving, tussentijds te wijzigen of voortijdig te beëindigen.

10.Deelname aan de spaaractie impliceert de onvoorwaardelijke aanvaarding van deze actievoorwaarden, zonder enig voorbehoud of beperking. Bij overtreding van één van de in deze actievoorwaarden vermelde bepalingen is de verdere deelname aan deze actie uitgesloten.

11.Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

12.SPAR is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de gespaarde JBL artikelen. Het gebruik hiervan is dan ook voor eigen risico.

13.Op de spaarartikelen van JBL zit 24 maanden garantie vanaf het moment van aankoop, de aankoopbon dient als garantiebewijs.

14. In het geval van een defect kan contact opgenomen worden met de klantenservice van JBL: https://support.jbl.com/nl/nl/contact.html

Terugroepactie | Kips Vega Paté