met SPAR en MEPAL makkelijk onderweg

spaar dit najaar voor lunchboxen en drinkbekers voor onderweg

Je wilt goed voor jezelf zorgen. Lekker eten en drinken waar je ook bent. Dankzij de producten van MEPAL voor onderweg blijft alles gelukkig heerlijk vers. Van handige drinkflessen tot slimme lunchboxen. Voor op het werk, in de trein of tijdens een spontane picknick. Voor een echt gezonde manier van leven wil je het liefst altijd en overal zélf bepalen wat je eet en drinkt. Dus die frisse homemade salades, royaal belegde boterhammen of rijke groentesoep van gisteren neem je voortaan onbezorgd mee. Bij SPAR spaar je dit najaar voor verschillende artikelen uit de MEPAL collectie.

Hoe werkt het?

Bij iedere €5 aan boodschappen bij SPAR ontvang je 1 spaarzegel.
Bij inlevering van een spaarkaart met 10 spaarzegels + bijbehorende betaling ontvang je een MEPAL artikel naar keuze.
Sparen kan van donderdag 14 september t/m woensdag 8 november 2023
Inleveren van je volle spaarkaart kan t/m zondag 19 november 2023

Actievoorwaarden

1. MEPAL artikelen zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. op = op.
2. Je ontvangt spaarzegels bij alle SPAR buurt winkels, ook bij een online bestelling in één van deze winkels.
3. Over de aanschaf van de volgende producten en diensten kunnen geen bakjeszegels worden gespaard: tabak (rookwaren), slijterijartikelen, geneesmiddelen, zuigelingen- voeding tot 1 jaar, beltegoedkaarten, vervoersbewijzen, waardebonnen, cadeaukaarten, loten, postzegels, boeken, toegangskaarten, emballage en statiegeld.
4. Regelmatig ontvang je bij geselecteerde aanbiedingen éxtra spaarzegels
5. Alleen originele en onbeschadigde volle spaarkaarten met daarop originele en onbeschadigde spaarzegels zijn tot en met 15 november 2023 inwisselbaar. SPAR behoudt zich het recht voor om spaarkaarten te weigeren die niet voldoen aan de spaarvoorwaarden of die frauduleus overkomen.
6. Volle spaarkaarten kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld of een andere waarde compensatie.
7. Druk- en zetfouten voorbehouden.
8. SPAR behoudt zich het recht voor deze actie, zonder voorafgaande kennisgeving, tussentijds te wijzigen of voortijdig te beëindigen.
9. Deelname aan de spaaractie impliceert de onvoorwaardelijke aanvaarding van deze actievoorwaarden, zonder enig voorbehoud of beperking. Bij overtreding van één van de in deze actievoorwaarden vermelde bepalingen is de verdere deelname aan deze actie uitgesloten.
10. Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
11. SPAR is niet aansprakelijk voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de gespaarde MEPAL artikelen. Het gebruik hiervan is dan ook voor eigen risico.

12. SPAR Zaltbommel is uitgesloten van Mepal spaaractie. 

recalls | bekijk ze hier!