kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Alpro haverdrink original

Alpro

3 . 09

1 Liter

Alpro Original: puur plantaardig, perfect ontbijt.

  • Subtiele zoete smaak
  • Rijk aan plantaardige vezels
  • Geen toegevoegde suikers

omschrijving

Alpro Haverdrink Original: De Perfecte Ontbijtmaat Verzeker jezelf van een goede start van de dag met de Alpro Haverdrink Original. Dit A-Merk product uit de selectie van SPAR's lang houdbare zuivel is klaar om je ontbijt of lunch te verrijken. De haverdrink komt in een handige pak van 1.0 LTR, genoeg om verschillende maaltijden met zijn subtiele en zachte zoete smaak op te fleuren. Bovendien is de Alpro Haverdrink Original een geweldige bron van plantaardige vezels en bevat het geen toegevoegde suikers. Ben jij klaar voor haver? Eenmaal geproefd dan weet je het, je bent verkocht! Bewaar en gebruik Alpro Haverdrink Original Voor de beste en langste kwaliteit moet je de Alpro Haverdrink Original koel bewaren, het liefst in de koelkast. De haverdrink is lang houdbaar; je hoeft je dus niet te haasten om m binnen een bepaalde tijd op te drinken. Of je nu je cornflakes wilt verrijken of een glas puur wilt drinken, de variaties zijn eindeloos. Schud het pak goed voor gebruik om alles te mixen voor de perfecte smaak. Meer over Alpro Haverdrink Original Op zoek naar een alternatief voor koemelk? De Alpro Haverdrink Original is een perfecte vervanger met zijn subtiele zoete smaak. De aanwezigheid van plantaardige vezels maakt deze drank ook een geweldige optie voor wie zijn vezelinname wil verhogen. Giet het over je favoriete granen voor ontbijt of geniet van een glas puur tijdens de lunch. Hoe je het ook wilt gebruiken, deze haverdrink van Alpro verzekert je van een voedzaam en heerlijk alternatief voor melk.
  • Haverdrink met toegevoegde calcium en vitaminen.
  • Een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk voor een goede gezondheid. U.H.T.
inhoud en gewicht
1 Liter

ingrediënten

ingrediënten
HAVERBASIS (96,6%) (water, HAVER (9,8%)), oplosbare maïsvezel, zonnebloemolie, calcium (tricalciumfosfaat), zeezout, stabilisator (gellangom), vitaminen (B2, B12, D2)
allergie-informatie

bevat: melk

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.3

Koolhydraten 6.8

Koolhydraten waarvan suikers 3.3

Vet 1.5

Vet waarvan verzadigd 0.1

Zout 0.09

bewaren

Na openen 5 dagen houdbaar in de koelkast (max. 7°C).

gebruik

All Plant. Fabulous Fibre Brilliant Breakfasts Sweet And Savoury Cooking in tasty tea & coffee, or straight from the glass... Kan zowel warm als koud gebruikt worden. Geschikt om met levensmiddelen in

contactgegevens

Nutricia Nederland B.V. - Alpro houdbaar

Alpro haverdrink original
3 . 09
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip