voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan

steak die BBQ maar aan!

alles voor je barbeque

bestel boodschappen
frisse dorstlessers
Amstel Bright 4x27,5 cl
4. 29
Amstel Bright 4x27,5 cl Pak 110 Centiliter
4. 29
Desperados
7. 79
Desperados Multipack 198 Centiliter
7. 79
Jillz Appelcider Original 6X23CL
5. 85
Jillz Appelcider Original 6X23CL Multipack 138 Centiliter
5. 85
Apple Bandit Cider Crisp Apple
5. 89
Apple Bandit Cider Crisp Apple Multipack 180 Centiliter
5. 89
Liefmans Fruitesse Bier Fles 4X25 Cl
4. 89
4. 89
Corona Bier
10. 99
Corona Bier Multipack 210 Centiliter
10. 99

het is weer tijd voor een zomerse BBQ!

Wanneer gaat het SPAR BBQ alarm af?

Wil jij als éérste te horen krijgen wanneer het SPAR BBQ alarm afgaat? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf niet alleen op de hoogte van ons barbecue nieuws, maar ook van andere leukste acties, aanbiedingen en recepten.

zin in BBQ!

Bij het eerlijke voorjaarsweer is het weer tijd om te BBQ-en! Geniet van een lekker stukje gegrilld vlees, vis of een groente spies. Wil je liever niet sjouwen met je boodschappen? Bestel dan al je barbecue producten gemakkelijk online, vandaag voor 10:00 uur besteld? Vandaag in huis! Zo hoef je niet te haasten en kun je meteen je barbecue aansteken!

de lekkerste dorstlessers

Bij SPAR vind je de lekkerste drankjes voor bij de barcebue. Houd je meer van bier? Dan hebben we heerlijke frisse bieren zoals Corona, Desperados of Weizner bieren. Heb je toch meer voorkeur voor wijn? Dan zit er in ons ruime wijnassortiment vast een flesje bij om open te trekken tijdens je barbecueavond. Probeer onze rosé of frisse fruitige witte wijnen. Je kunt lekker makkelijk filteren welke wijn goed smaakt bij welk gerecht, zo wordt kiezen lekker makkelijk!

met zware boodschappen sjouwen? welnee! 

Bestel je barbecue producten voor 10:00 uur en we leveren dezelfde dag*! Je kan de boodschappen online bestellen en kiezen tussen ophalen of bezorgen. Wil je de boodschappen liever ophalen? Dan zetten wij de boodschappen voor je klaar en je kan ze direct afrekenen en meenemen. Toch liever bezorgen? Dat doen we graag! Bestel je boven de €50,- dan bezorgen we de boodschappen gratis tot aan de koelkst. Ontdek meer over de online bestelservice van SPAR en bekijk welke winkel in jouw buurt bezorgt.