fikkies en stikkies!

met onze BBQ toppers

bestel boodschappen
frisse dorstlessers
Corona Bier
8. 99
Corona Bier Multipack 210 Centiliter
8. 99
Desperados bier
 gember
6. 49
Desperados bier gember Multipack 2 Liter
6. 49
Desperados Mojito
6. 49
Desperados Mojito Multipack 198 Centiliter
6. 49
Desperados
6. 49
Desperados Multipack 198 Centiliter
6. 49
Grolsch Bier Lentebok
6. 99
Grolsch Bier Lentebok Pak 180 Centiliter
6. 99
Apple Bandit Cider Crisp Apple
5. 89
Apple Bandit Cider Crisp Apple Multipack 180 Centiliter
5. 89

het is weer tijd voor een zomerse BBQ!

Wanneer gaat het SPAR BBQ alarm af?

Wil jij als éérste te horen krijgen wanneer het SPAR BBQ alarm afgaat? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf niet alleen op de hoogte van ons barbecue nieuws, maar ook van andere leukste acties, aanbiedingen en recepten.

Flix Veiligheidslucifers Klein
0. 28
0. 28
The Old Dutch Farmlight aansteekmiddel
2. 45
2. 45
Flix Lucifers Medium
0. 66
Flix Lucifers Medium Doos 3 stuks
0. 66
Flix Lucifers Extra Lang
0. 93
0. 93
Fire Up braadslede aluminium klein
3. 99

zin in BBQ!

Bij het eerlijke voorjaarsweer is het weer tijd om te BBQ-en! Geniet van een lekker stukje gegrild vlees, vis of een groente spies. Wil je liever niet sjouwen met je boodschappen? Bestel dan al je barbecue producten gemakkelijk online, vandaag voor 10:00 uur besteld? Vandaag in huis! Zo hoef je niet te haasten en kun je meteen je barbecue aansteken!

de lekkerste dorstlessers

Bij SPAR vind je de lekkerste drankjes voor bij de barbecue. Houd je meer van bier? Dan hebben we heerlijke frisse bieren zoals Corona, Desperados of Weizen bieren. Heb je toch meer voorkeur voor wijn? Dan zit er in ons ruime wijnassortiment vast een flesje bij om open te trekken tijdens je barbecueavond. Probeer onze rosé of frisse fruitige witte wijnen. Je kunt lekker makkelijk filteren welke wijn goed smaakt bij welk gerecht, zo wordt kiezen lekker makkelijk!

met zware boodschappen sjouwen? welnee! 

Bestel je barbecue producten voor 10:00 uur en we leveren dezelfde dag*! Je kan de boodschappen online bestellen en kiezen tussen ophalen of bezorgen. Wil je de boodschappen liever ophalen? Dan zetten wij de boodschappen voor je klaar en je kan ze direct afrekenen en meenemen. Toch liever bezorgen? Dat doen we graag! Bestel je boven de €50,- dan bezorgen we de boodschappen gratis tot aan de koelkst. Ontdek meer over de online bestelservice van SPAR en bekijk welke winkel in jouw buurt bezorgt.