SPAR secret camping store

alles een geslaagd festivalweekend

Pay fast, Pay easy, Payconiq

korting meepakken? betaal met Payconiq!

Betaal in de SPAR winkel op Best Kept Secret festival met Payconiq. Scheelt je weer een beetje ruimte in je zakken en je krijgt extra aanbiedingen, zoals: 

  • €2,50 korting op je festivalbox 
  • Ontbijtje op je luchtbed voor €6,50 i.p.v. €8,50 
  • €1,- korting op je pizza of pancake
  • Op drukke momenten kun je in de winkel gebruik maken van de fastlane, zodat je niet in de wachtrij hoeft te staan

secret camping store

In de SPAR pop-up winkel op het campingterrein van Best Kept Secret kun je terecht voor alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf op de camping. Rondom en in de winkel kun je gratis gebruik maken van WiFi en we hebben een opblaasservice punt voor je luchtbed.

In de winkel vind je onder andere verse croissants, vers geperst sinaasappelsap, koffie, thee, koud bier, paracetamol, tabak, chips, worstenbrood, smoothie, ijs, salades, mixdrankjes, broodjes, eieren, fruit, vega(n) snacks,  energiedrankjes, condooms, tandpasta, bestek, toiletpapier, shampoo, muggenspray, zonnebrand, luchtbed, slaapzak, tent en haringen. Je vindt het bij SPAR! Ook ‘s avonds na het feesten, zijn we geopend voor een gekoeld biertje, wijntje en/of late night snack. Non-food zoals condooms, shampoo en aspirientjes ontbreken natuurlijk niet in de winkel.

festivalbox

SPAR verzorgt speciaal voor jou ‘de festivalbox’, waar je het weekend goed mee kan doorkomen.  Je kunt de box bestellen tot en met donderdag 30 mei. Vrijdag 31 mei tussen 12:00-19:00 kan de box opgehaald worden. Spreek een SPAR medewerker met een bakfiets aan, lever je orderbevestiging in en maak gebruik van onze sjouwservice! Op=op. SPAR medewerker gemist? Haal je box dan op bij onze SPAR campingstore. 

ontbijtje op (lucht)bed

Op zaterdag- en zondagochtend regelt SPAR een ontbijtje voor in je tent of op het luchtbed voor maar €8.50! Betaal je met Payconiq? Dan betaal je maar €6,50. We vullen een SPAR tasje met een compleet ontbijtje en brengen het naar je tent.

Je betaalt direct via PIN of Payconiq bij je tent, zodat je niet hoeft te sjouwen! We lopen zaterdag en zondag tussen 09.00 en 13.00 rond op het campingterrein met de ontbijtjes, je kan ons dus gewoon even aan de mouw trekken voor een ontbijtje.

 

 

 

SPAR campingstore Best Kept Secret Festival

Wij hebben alles in huis om jouw weekend nog completer te maken. Kom tijdens Best Kept dus zeker een keertje langs! Klik op de gele button om de route naar de winkel te vinden. 

Heb je een festivalbox besteld? Klik op de paarse, gele of bruine button om te navigeren naar de plek waar jij jouw box op kunt halen. 

Download hier alvast de plattegrond van het festival!

koelkast vol als je thuiskomt?

Dat is makkelijk! Bestel alvast je boodschappen online bij SPAR en laat de boodschappen thuisbezorgen. Kies het bezorgmoment dat past bij je thuiskomt. Zo heb je meteen een volle koelkast na een weekend feesten en hoef je niet te sjouwen!

nooit meer iets missen!

Wil je op de hoogte blijven van de smakelijkste aanbiedingen, de leukste acties en de lekkerste recepten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Terugroepactie | Kips Vega Paté