voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan

SPAR secret camping store

alles voor jouw festival vind je bij SPAR

secret camping store

In de SPAR pop-up winkel op het campingterrein van Best Kept Secret kun je terecht voor alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf op de camping. Rondom en in de winkel kun je gratis gebruik maken van WiFi en we hebben een opblaasservice punt voor je luchtbed.

In de winkel vind je onder andere verse croissants, vers geperst sinaasappelsap, koffie, thee, koud bier, paracetamol, tabak, chips, worstenbrood, smoothie, ijs, wraps, broodbeleg, water, appelflappen, muffin, lava cookie, nootjes, salades, mixdrankjes, broodjes, fruit, energiedrankjes, broodjes, fruit, energiedrankjes, condooms, tandpasta, drop, bestek, toiletpapier, sandwiches, shampoo, muggenspray, zonnebrand, luchtbed, slaapzak, tent en haringen. Je vindt het bij SPAR!

ontbijtje op (lucht)bed

Op zaterdag- en zondagochtend regelt SPAR een ontbijtje voor in je tent of op het luchtbed voor maar €7.50! We vullen een SPAR tasje met een compleet ontbijtje en brengen het naar je tent.

Je betaalt direct via PIN bij je tent, zodat je niet hoeft te sjouwen! Vrijdag delen we de hele dag vlaggetjes uit op de camping die je om de scheerlijn van je tentje kan hangen. Zo kunnen we zaterdag- en zondag zien, dat je een ontbijtje wilt. We lopen zaterdag- en zondag ook gewoon rond op het campingterrein met de ontbijtjes, je kan ons dus ook gewoon even aan de mouw trekken voor een ontbijtje.

 

 

koelkast vol als je thuiskomt?

Dat is makkelijk! Bestel alvast je boodschappen online bij SPAR en laat de boodschappen thuisbezorgen. Kies het bezorgmoment dat past bij je thuiskomt. Zo heb je meteen een volle koelkast na een weekend feesten en hoef je niet te sjouwen!

nooit meer iets missen!

Wil je op de hoogte blijven van de smakelijkste aanbiedingen, de leukste acties en de lekkerste recepten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!