sluit filter
bakkerij

tijd voor zoetigheid

je vindt het bij SPAR

koeken


kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

'n vers kopje thee!

'n vers kopje thee!

Groene, kruiden, zwarte of vruchtenthee? Klik hier en kies uit één van de vele thee variaties. De keuze is reuze!

Gwoon eierkoeken
0. 89
Gwoon eierkoeken Zak 300 Gram
0. 89
verse eierkoeken
0. 55
verse eierkoeken Los 65 Gram
0. 55
Spar eierkoek
2. 29
Spar eierkoek Zakje 280 Gram
2. 29
de lekkerste koeken

de lekkerste koeken

Geniet van de lekkerste koeken van SPAR en andere bekende merken!

Kokosmakroon
0. 85
Kokosmakroon Los 85 Gram
0. 85
Chateau macarons
5. 99
Chateau macarons Bakje 12 Stuks
5. 99
Spar Appelkoeken
4. 39
Spar Appelkoeken Doos 280 Gram
4. 39

koekje van eigen deeg

Altijd lekker, een koekje bij een warm kopje koffie of thee. Van krakelingen tot lava cookies en van roze koeken tot ambachtelijk gevulde amandelkoeken. Er is bij SPAR altijd wel wat lekkers te in de aanbieding! Bekijk hier meer zoetigheid in het bakkerij assortiment. Je kan ook eenvoudig online bestellen bij SPAR. Als voor 10:00 uur besteld, heb je je lekkernijen vandaag nog in huis.

cake en gebak, elke dag vers

Binnenkort een verjaardag of een andere feestelijke gebeurtenis? Met cake of gebak is het altijd feest! Zo heeft SPAR de lekkerst appeltaart met verse stukjes appel. Nóg lekkerder met een toef slagroom of een bolletje vanille ijs. Ben je meer van de hartige lekkernijen? Dan kun je je hart ophalen met allerlei hartige snacks voor thuis of onderweg.

gek op taart

Heel holland is gek van bakken! Bij SPAR vind je allerlei taart recepten die lekker makkelijk te maken zijn. De recepten zijn eenvoudig te bereiden en met de producten van SPAR zet je al helemaal binnen een handomdraai een heerlijke taart op tafel! Vergeet je ook niet in te schrijven voor onze nieuwsbrief, hier komen elke week de lekkerste recepten voorbij. 

recalls Daily Chef andijvie stamppot met gehaktballetjes,Bio hapje appel perzik banaan 6+, Chefaid nylon bakspatel, Brabantse Metworst, Lay’s Oven Baked Roasted Paprika, Verstegen, Davitamon, M&M, Chio Mix bekijk hier