kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Chicken tonight thai green curry

Chicken tonight

3 . 49

500 Gram

Proef de exotische Chicken Tonight Thai Green Curry!

  • Authentieke Thaise smaak
  • Handig trayverpakking
  • 500g A-merk genot

omschrijving

Geniet van een Werelds Diner met Chicken Tonight Thai Green Curry Zet een smaakvolle, exotische maaltijd op tafel met Chicken Tonight Thai Green Curry. Dit A-Merkenproduct, bekend om zijn gemak en authenticiteit, brengt de Thaise keuken naar je keuken. De rijke mix van specerijen en kruiden in deze traditionele Thaise groene curry biedt een warme, romige ervaring die je even doet wanen op een tropisch eiland. In een handige tray verpakking van 500 GRM biedt Chicken Tonight je een snelle en gemakkelijke manier om een heerlijke avondmaaltijd te bereiden. En met het vertrouwde keurmerk van Chicken Tonight weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Bewaar en gebruik Chicken Tonight Thai Green Curry Om optimaal van jouw Chicken Tonight Thai Green Curry te genieten, is het belangrijk om de tray goed te bewaren. Dit houdbare product blijft het langste vers als je het op een koele, droge plaats bewaart. Eens geopend kun je de curry nog enkele dagen in de koelkast bewaren, zodat je van de leftovers nog een tweede keer kunt genieten. Zorg altijd dat je het product niet langer buiten de koelkast laat dan noodzakelijk is en volg de bewaartips op de verpakking voor het beste resultaat. Meer over Chicken Tonight Thai Green Curry Ben je in de stemming om te variëren of wil je een andere smaaksensatie beleven? Chicken Tonight biedt een divers assortiment aan wereldse smaken. Ontdek bijvoorbeeld de Indiase of Indonesische curryvarianten voor een andere kruidige maaltijd. Echter, voor de liefhebbers van de Thaise keuken is Chicken Tonight Thai Green Curry een ware traktatie die gemak met een rijke smaakbeleving combineert. Maak het avondmaal compleet met wat vers gekookte rijst, een paar blaadjes verse koriander en je hebt een maaltijd waar je vrienden en familie nog lang over zullen napraten!
  • Een romige, groene curry roerbaksaus naar Thais recept gevuld met paprika, bamboescheuten, ui, venkel en sperziebonen.
inhoud en gewicht
500 Gram

ingrediënten

ingrediënten
water, groenten 23% (paprika 10% (rood, groen) bamboe scheuten 4%, ui 4%, venkel 3%, sperziebonen 3%), kokosnootroom 6%, raapzaadolie, suiker, citroensap, geconcentreerd limoensap, gemodificeerd maïszetmeel, specerijen, citroengras 0,8%, zout, knoflook, gemberpuree, KIPPENEI-EIGEEL, verdikkingsmiddel (xanthaangom), dextrose, laos, peterselie, natuurlijk aroma.

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 0.7 gram

Koolhydraten 6.5 gram

Koolhydraten waarvan suikers 3.9 gram

Vet 5.0 gram

Vet waarvan verzadigd 1.7 gram

Zout 0.76 gram

bewaren

Na openen afgedekt maximaal 3 dagen houdbaar, mits gekoeld bewaard (max. 7°C)

contactgegevens

ZWANENBERG FD GROUP B.V

Chicken tonight thai green curry
3 . 49
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes