paaslunch

Nodig je vrienden en familie uit voor een kleurrijke paaslunch! Kies bijvoorbeeld voor een pizza van wraps, lentegroenten en ei. Zeker weten, dat je neefjes en nichtjes nu al zin hebben in de lunch tijdens Pasen! SPAR biedt je alles wat je nodig hebt om van deze paaslunch een succes te maken. Hoewel ei in de meeste paasrecepten terugkomt, zijn er ook tig gerechten zonder ei te bedenken. Wat dacht je bijvoorbeeld van frisse zalmrolletjes? Deze worden gemaakt van stukjes wit brood, waarin je zalm, dille en roomkaas rolt. Verrassend fris en lekker! Welke ideeën heb jij al voor de paasbrunch?

paaslunch ideeën

In plaats van voor een uitgebreid paasontbijt, organiseert men steeds vaker een paaslunch of paasbrunch. Brunchen is niet alleen ontzettend gezellig! Ook heb je hierbij de mogelijkheid om verschillende gerechten te combineren, die samen een feestelijke lunchtafel vormen. Versier de tafel met paastakken, een schaaltje vrolijk gekleurde paaseitjes en natuurlijk een paashaas van chocolade!

alles voor een makkelijke paaslunch

Wanneer je de paaslunch dit jaar simpel wilt houden, kies je voor verschillende sandwiches. Deze zijn heel eenvoudig te bereiden. Combineer de sandwiches met een verse jus d’orange, een paar gekookte eitjes en wat los fruit. Zeker weten, dat je familie en vrienden met een gevulde buik naar huis terugkeren. Sandwiches vallen immers altijd in de smaak! Kies voor een sandwich met zalm en kappertjesboter, met serranoham en rode pesto, of met roomkaas, komkommer en radijs. Welke sandwiches vind jij het lekkerst? Bij jouw SPAR vind je alle ingrediënten!

paaslunch recepten

Wil jij alles uit de kast halen om je schoonmoeder tevreden te stemmen? SPAR biedt je opvallend simpele paasrecepten, die voor hele feestelijke gerechten zorgen. Vergeet niet te benadrukken, hoelang je in de keuken hebt gestaan voor de lunch bij Pasen!

 een vlezig, knapperige broodje

Bak een stokboord af en bedek deze met verschillende soorten vlees, zoals salami en Jambon de Pays. Geef het geheel meer smaak, door eerst een laagje roomboter op het stokbrood te smeren. Voeg eventueel ook wat zout toe! Tot slot voorzie je het geheel van meer kleur met wat roosjes veldsla.

vegetarische paascroissant

Liever iets zonder vlees? Kies voor een paascroissant met tuinkers! Naast tuinkers voeg je stukjes brie, een laagje roomboter en drie eetlepels gemberjam toe. Het resulteert in een opvallend fris, zacht en bovenal verrukkelijk broodje bij de paaslunch.

Terugroepactie | Kips Vega Paté