Bakker Bos

ambachtelijke bakker sinds 1953

ingredi├źnten en allergenen

historie bakkerij Bos

Tegen Utrecht aan, in Maartensdijk staat de bakkerij van Bert Bos. Aan de Dorpsweg is opa in 1953 de bakkerij begonnen. In 1993 heeft Bert het stokje van zijn vader overgenomen. In al die jaren is er veel veranderd. Niet alleen wat het brood bakken aangaat, maar ook de bakkerij zelf. Vier ingelijste potloodtekeningen van het bakkerspand laten dit mooi zien. Een grote brand aan de achterkant in de bakkerij in 2009 zette de hele boel op zijn kop. Zeven en een halve maand was het roeien met de riemen die bakker Bert had en kreeg hij hulp van zijn Top Bakkers collega's. Nu staat er een mooie, moderne bakkerij.

een eigen gezicht

De bakkers van bakker Bos maken bijna alles zelf. En soms ook nog gebakken volgens opa's recept. In de bakkerij komt alles bij elkaar: vakmanschap, de beste ingrediënten en bevlogen bakkers. Met hulp van de nodige, moderne bakkersattributen gaat eigenlijk niets de deur uit wat deze bakkers niet met hun handen hebben gemaakt. Fijne producten, zo ook het gebak en de taarten, prachtig afgewerkt door de banketbakkers van Bos. Dat proef je en dat zie je.

banket en taarten

Bakker Bos heeft een grote variatie aan banket. Alles handgemaakt door de getalenteerde banketbakkers van Bos. Ook verjaardagstaarten of taarten met logo zijn mogelijk. Kies een thema en/of voeg een foto toe en uw feest is nu al een feestje!