Kor Schreuder

warme bakker sinds 1910

ingredi├źnten en allergenen

natuurlijk van de Veluwe sinds 1910

Het overheerlijke gebak van SPAR wordt iedere dag vers bereid door de beste bakker uit de regio. Bakkerij Schreuder bereidt het gebak van de winkels van SPAR in de omgeving van de Veluwe. Passie en smaak zijn belangrijke kernwaarden van Bakkerij Schreuder.

‘eens een bakker, altijd een bakker’

De bakkerij van Kor Schreuder is gevestigd aan de Garderenseweg in Uddel. In 1910 is de bakkerij door de opa van Kor Schreuder gestart. De hand van opa Schreuder met Veluwse roots zijn niet los van elkaar te denken, dat zie en proef je terug in de ambachtelijke producten van Bakkerij Schreuder. In 2007 nam Kor samen met zijn vrouw Marjanne de zaak over. Onder het mom van 'eens een bakker, altijd een bakker', helpt Kor nog steeds volop mee in het productieproces.

de beste ingrediënten voor het lekkerste brood en gebak

Iedere nacht zijn de bakkers van bakkerij Schreuder druk aan het werk om de volgende ochtend ovenvers brood en heerlijk vers gebak klaar te hebben liggen. Er wordt zoveel mogelijk zelf gemaakt en alleen de beste ingrediënten worden gebruikt voor de puur ambachtelijke brood en banketproducten. Eigenheid karakteriseert deze Uddelse bakkerij. Met ook nu nog de inbreng van opa Schreuder is dat iets om trots op te zijn. In de wijde omgeving van Uddel wordt dit zeer gewaardeerd.

zichtbaarheid en herkomst

Bakkerij Schreuder vindt de herkomst en de ingrediënten van producten  heel belangrijk. Hoe smaakt een product, hoe ziet het eruit, waar komt het vandaan. Ingrediënten komen soms van heinde en ver maar soms ook van dichtbij. Bakkerij Schreuder is bewust bezig met de herkomst van het brood en gebak. Topkwaliteit, beleving en genieten, dat is waar bakkerij Schreuder voor staat en dat proef je. Bestel nu je gebak online bij SPAR en ervaar het zelf. Alleen de allerbeste kwaliteit en het lekkerste gebak, gemaakt door bakkerij Schreuder.