kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Glorix toiletblok white roses & tea tree

Glorix

4 . 15

55 Gram

Glorix luxe toiletblok: witte rozen en tea tree olie!

  • Geur van witte rozen en tea tree
  • 55 gram langdurige frisheid
  • Handige doosverpakking

omschrijving

Ontdek de Frisheid van Glorix Lux White Roses & Tea Tree Oil Toiletblok Ervaar de sensationele combinatie van zuiverende frisheid en elegantie in je toilet met het Glorix Lux White Roses & Tea Tree Oil toiletblok. Dit product, dat behoort tot het A-merk segment, biedt een luxueuze geurervaring en een langdurige schoonmaakkracht die je toilet zal transformeren tot een oase van zachtheid en hygiëne. Met een netto-inhoud van 55 gram en praktisch verpakt in een doosje, zorgt dit toiletblok ervoor dat je toilet bij elk bezoek verrijkt wordt met het verleidelijke aroma van witte rozen en de natuurlijke kracht van tea tree olie. Bewaar en gebruik Glorix Lux White Roses & Tea Tree Oil Toiletblok Als houdbaar product is het Glorix toiletblok ontworpen om een duurzame frisheid en reinheid in je toilet te waarborgen. Dit toiletblok kan voor langere tijd bewaard worden op een droge plek voordat het in gebruik wordt genomen. Zodra het toiletblok in je toiletpot is geplaatst, wordt bij elke spoelbeurt een dosis reinigingsmiddel en geur vrijgelaten, wat bijdraagt aan een hygiënische en aangename sfeer. Voor optimale prestaties is het verstandig dit product op te slaan op een plek waar het niet blootstaat aan extreme temperaturen en het buiten bereik van kinderen te houden. Meer over Glorix Lux White Roses & Tea Tree Oil Toiletblok Naast de Glorix Lux White Roses & Tea Tree Oil variant, biedt Spar verschillende alternatieven aan om aan jouw voorkeuren te voldoen. Of je nu op zoek bent naar andere geuren of functionaliteiten, bij Spar vind je ongetwijfeld een toiletblok dat bij je past. Overweeg ook de milieu-vriendelijkere opties of toiletblokken met extra ontkalkingskracht die beschikbaar zijn binnen ons assortiment. Vergeet ook niet een blik te werpen op ons assortiment toiletverfrissers en reinigers om je hygiëneset compleet te maken. Kies voor het Glorix Lux White Roses & Tea Tree Oil toiletblok wanneer je op zoek bent naar een duurzame oplossing voor een altijd fris en heerlijk geurend toilet.
inhoud en gewicht
55 Gram

ingrediënten

ingrediënten
30%: Anionogene oppervlakte-actieve stoffen. 5%: Niet-ionogene oppervlakte-actieve sto en, Parfum, Fosfaten, Aromatische koolwaterstoffen, Benzyl Salicylate, Citral, Limonene, Linalool

bewaren

Buiten het bereik van kinderen bewaren.

gebruik

Vouw de hanger open. Hang het toiletblok over de rand van het toilet, zodat het blok in contact komt met water bij het doorspoelen. Als het toiletblok op is, weggooien in de vuilnisbak. Was de handen na het aanraken.

contactgegevens

UNILEVER PERSONAL CARE HOOGBOUW

Glorix toiletblok white roses & tea tree
4 . 15
Terugroepactie | Kips Vega Paté