kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Lekker en Anders turkse pizza

Lekker en Anders

3 . 15

2 Stuks

Proef de passie: lekker en anders turkse pizza duo pack!

  • Authentieke Turkse smaak
  • Twee stuks per verpakking
  • Makkelijk en snel klaar

omschrijving

Ontdek de Authentieke Turkse Smaak van Lekker en Anders Zin in een smaakvolle, internationale maaltijd zonder de deur uit te moeten? Met de Turkse pizza van Lekker en Anders haal je een stukje culinaire rijkdom uit Turkije in huis. Deze lekkernij combineert een knapperige bodem met rijke, kruidige toppings die jouw smaakpapillen zullen verwennen. Verpakt als een handig duo in een krimpverpakking, staat het merk Lekker en Anders garant voor een ervaring die past binnen het A-merk segment, waarmee kwaliteit en authenticiteit vooropstaan. Met twee stuks in de verpakking is er genoeg om te delen – of juist om zelf van te genieten! Bewaar en Gebruik Turkse Pizza Deze heerlijke Turkse pizza's van Lekker en Anders blijven in de vriezer maandenlang goed, waardoor je altijd een smaakvolle maaltijd bij de hand hebt voor die dagen wanneer je geen tijd of zin hebt om uitgebreid te koken. Het is aan te raden om de pizza's in de vriezer te bewaren tot het moment van bereiden, voor het behoud van de optimale smaak en textuur. Eenvoudig en snel te bereiden in de oven of op de grill, heb je binnen een paar minuten een heerlijke maaltijd op tafel. Meer over Turkse Pizza Ben je op zoek naar variatie of alternatieve gastronomische wonderen? Lekker en Anders biedt nog meer variëteiten die je culinaire horizon zullen verbreden. Denk bijvoorbeeld aan andere mediterrane gerechten zoals falafel of kebab. Of, als je liever een Italiaanse twist wilt, probeer dan eens een klassieke Margherita of een rijkelijk belegde Quattro Stagioni. Wat je keuze ook is, Turkse pizza is een hartige lekkernij die je perfect kunt combineren met verse groenten of een lichte salade voor een complete en bevredigende maaltijd. Smakelijk eten!
  • Pizzadeeg met 36% gekruide saus van rundvlees, ui en tomaten, voorgebakken, diepgevroren.
inhoud en gewicht
2 Stuks

ingrediënten

ingrediënten
TARWEBLOEM, rundvlees 12%, ui 10%, water, zonnebloemolie, tomaten 3%, tomatensap, specerijen, tafelzout, gemengde paprika blokjes (rode paprika, groene paprika), rundervet, knoflook, kruiden, gist, bevochtigingsmiddel (glycerol), antioxidant (ascorbinezuur), voedingszuur (citroenzuur), verdikkingsmiddel (guarpitmeel).
allergie-informatie

bevat: tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 8.2 gram

Koolhydraten 40 gram

Koolhydraten waarvan suikers 1.5 gram

Vet 11 gram

Vet waarvan verzadigd 2.2 gram

Zout 1.1 gram

bewaren

Bewaaradvies: In de koelkast: 48 uur. Bij -18°C ten minste houdbaar tot: zie datum op de zijkant van deze verpakking. NA ONTDOOIEN NIET OPNIEUW INVRIEZEN.

gebruik

VOOR CONSUMPTIE DOOR EN DOOR VERHITTEN.

contactgegevens

PURE INGREDIENTS BV MEKKA FOOD

extra informatie

Lekker en Anders turkse pizza diepvries



Lekker en Anders turkse pizza
3 . 15
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes