lekker Hollands soepje

Met de soeppakketten van SPAR maak je in een handomdraai een lekkere verse soep, die je met trots op tafel kunt zetten. Verrassend makkelijk én gezond!

alles voor in de soep

bestel hier

winterse erwtensoep zoals 't hoort

laat je drukke dag niet in de soep lopen

Bestel je boodschappen eenvoudig online bij SPAR! Als je vandaag voor 10:00 uur besteld, heb je de boodschappen vandaag nog in huis. Loopt je dag dus nét iets anders dan gepland, geen zorgen SPAR brengt de boodschappen lekker makkelijk bij je thuis.

laat je maaltijd niet in de soep lopen

Een soep of bouillon moet je nooit laten doorkoken. Als je je soepje of bouillon doorkookt verliest hij namelijk zijn smaak en worden alle vitaminen kapot gekookt. Soep kan je het beste af laten koelen zonder de deksel op de pan, met een platte zeef zodat er geen vliegen bij kunnen. Soep wordt snel zuur als deze te lang uit de koelkast staat met de deksel op de pan. Zonde toch? 

veelzijdig en smakelijk

Soep wordt vaak gebruikt als voorgerecht om de lekkere trek te stimuleren. Lichte soep, zoals kippensoep of een heldere groentesoep zijn over het algemeen een goede starter. Je kan eindeloos variëren met soep als tussendoortje. Soep kan bijvoorbeeld eenvoudig toegevoegd worden aan een lunch. Een lekkere broodje met een soepje gaan altijd samen! Bij SPAR vind je diverse broodjes om te soppen én te smeren!

soep als maaltijd

Erwtensoep, bruine bonensoep of broodsoepen zijn ideaal voor een maaltijd. Ze vullen goed en zijn vooral in de koude wintermaand erg lekker. Erwtensoep wordt in Nederland vaak gegeten met roggebrood en een plak katenspek of kaas. 

Terugroepactie | Kips Vega Paté