kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Ola euphoria

Ola

4 . 49

270 Milliliter

Geniet van Ola's Magnum Euphoria: 270ml hemels ijsplezier!

  • Romige smaakervaring
  • Luxe verwenmoment
  • Verpakking van 270 ml

omschrijving

Ontdek de Sensationele Smaak van Magnum Euphoria Laat jezelf verwennen met de luxueuze ervaring van een Magnum Euphoria. Als jij een liefhebber bent van uitmuntend ijs, is dit genot van Ola precies wat je zoekt. Dit A-Merk staat bekend om haar rijke, verleidelijke ijscreaties en de Magnum Euphoria is geen uitzondering. In een stijlvolle doos vind je 270 milliliter aan puur genot, perfect voor die momenten waarop je jezelf of je gasten iets bijzonders wilt serveren. De roomzachte basis van Magnum, gecombineerd met verrukkelijke toppings, maakt elke hap een feest. Bewaar en gebruik Magnum Euphoria Bij het bewaren van de verfijnde Magnum Euphoria is het van belang dat deze op de juiste wijze wordt gekoeld. Omdat het hier om een houdbaar product gaat, kun je genieten van je ijs wanneer je maar wilt, zolang je het maar diepgevroren bewaart tot het moment van consumptie. Idealiter plaats je de doos in de diepvriezer bij een temperatuur van -18°C of lager, zodat het ijs zijn perfecte consistentie en smaak behoudt tot het moment van genieten. Meer over Magnum Euphoria Voor degenen die op zoek zijn naar een ijsje met net dat beetje extra allure, is de Magnum Euphoria de ideale keuze. Heb je echter zin in iets anders, dan biedt het assortiment van Ola genoeg heerlijke alternatieven. Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke Magnum Almond, de fruitige twist van een Cornetto aardbei zoekt, of de romigheid van een Magnum White wenst, er is altijd een ijsje dat jouw hart sneller laat kloppen. Trakteer jezelf en je dierbaren op de weelde van ijs van Ola voor een alledaagse luxe ervaring.
  • Citroenijs met een kern van frambozensorbet, omhuld met witte chocolade (30%) en een mix van knettersuiker en stukjes suiker met fruitsmaak (4%).
inhoud en gewicht
270 Milliliter

ingrediënten

ingrediënten
Gerehydrateerde magere MELK, suiker, cacaoboter¹, water, glucosestroop, frambozenpuree (5,5%), magere MELKPOEDER, citroensap op basis van geconcentreerd sap (4%), kokosolie, frambozensap op basis van geconcentreerd sap (3,5%), BOTERCONCENTRAAT, fructose, volle MELKPOEDER, LACTOSE en MELKEIWITTEN, glucose-fructosestroop, emulgatoren (E471, lecithines), geconcentreerd rode bietensap, stabilisatoren (johannesbroodpitmeel, taragom, guargom, carrageen), aroma's, kleurstof (anthocyaninen), zuurteregelaar (citroenzuur), erwteneiwit, LACTOSE, koolstofdioxide (E290). Kan amandel, pistachenoot en tarwe bevatten. ¹Rainforest Alliance gecertificeerd.
allergie-informatie

bevat: melk, noten, tarwe

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 3.800000 gram

Koolhydraten 34.000000 gram

Koolhydraten waarvan suikers 28.000000 gram

Vet 17.000000 gram

Vet waarvan verzadigd 12.000000 gram

Zout 0.150000 gram

bewaren

Bewaren bij -18°C.

contactgegevens

UNILEVER DIEPVRIES

extra informatie

Ola euphoria diepvries



Ola euphoria
4 . 49
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes