kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Olvarit babyvoeding bosvrucht zuivel smoothie

Olvarit

1 . 25

100 Gram

Olvarit smoothie voor baby's: bosvruchten & zuivel verwennerij!

  • Voedzaam voor 12+ maanden
  • Handige verpakking, makkelijk mee te nemen
  • Rijk aan bosvruchten en zuivel

omschrijving

Ontdek Olvarit 12m433 bosvr zuiv smoothie – Puur Genieten voor Jouw Kleintje Als ouder wil je niets liever dan het allerbeste voor jouw kleintje. Met de Olvarit 12m433 bosvr zuiv smoothie geef je jouw baby gezonde voeding die net zo lekker is als dat het klinkt. Dit heerlijke tussendoortje combineert het beste uit de natuur met de kwaliteit die je van Olvarit mag verwachten. De smoothie, bedoeld voor kinderen vanaf 12 maanden, zit boordevol bosvruchten en is verrijkt met zuivel, een voedzame mix die de smaakpapillen van jouw baby zeker zal prikkelen. Als A-merk staat Olvarit garant voor kwaliteit en dat proef je. De smoothie wordt geleverd in een handig bakje met een netto-inhoud van 100 gram, perfect voor een frisse en fruitige snack onderweg of als dessert na de maaltijd. Deze babyvoeding heeft niet alleen een functionele waarde maar is ook een feestje voor de zintuigen. Bewaar en gebruik Olvarit 12m433 bosvr zuiv smoothie Het bewaren van de Olvarit bosvruchten zuivel smoothie is zo makkelijk als het geven ervan. Hoewel dit een houdbaar product is, check je altijd de houdbaarheidsdatum op de verpakking om er zeker van te zijn dat je kleintje geniet van de freshe smaak die Olvarit te bieden heeft. Het bakje dient koel en droog bewaard te worden, en na opening is het product beperkt houdbaar in de koelkast. Voor het gebruik hoef je enkel te zorgen dat de smoothie op kamertemperatuur komt, waarna je het direct aan jouw baby kunt geven – gemakkelijk en snel voor drukke ouders! Meer over Olvarit 12m433 bosvr zuiv smoothie Als je op zoek bent naar variatie in de voeding van jouw baby, biedt Olvarit nog veel meer smakelijke en voedzame alternatieven. Van fruit- en groentehapjes tot complete maaltijden: Er is altijd een product dat bij de behoefte en ontwikkeling van jouw kind past. En mocht je kleintje gevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten, dan heeft Olvarit ook speciale recepturen die bepaalde allergenen vermijden. Ontdek het gehele assortiment en laat je verrassen door de diversiteit en kwaliteit van Olvarit. Je weet dat je met Olvarit kiest voor gezonde, lekkere en gemakkelijk te serveren maaltijden voor jouw baby.
  • Babyvoeding
  • Verpakt onder beschermende atmosfeer. Belangrijk: volg altijd gebruiksaanwijzing. *Bevat van nature aanwezige suikers.
inhoud en gewicht
100 Gram

ingrediënten

ingrediënten
ngrediënten : 29,13% appel, 24,5% banaan, 15% gefermenteerde MELK**, 10% bosbes, 7,5% braam, 7,5% aardbei, 3,5% paarse wortel, 2,5% rijstebloem, MELKmineralen, Lascorbinezuur, geconcentreerd citroensap. **product is gepasteuriseerd.
allergie-informatie

bevat: melk

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 1.2 gram

Koolhydraten 12.8 gram

Koolhydraten waarvan suikers 10.2 gram

Vet 1.8 gram

Vet waarvan verzadigd 1 gram

Zout 0.25 gram

bewaren

Droog en koel bewaren. Bewaar resterende inhoud afgesloten in de koelkast en gebruik binnen 24 uur.

gebruik

12+. Vóór gebruik meerdere keren in het zakje knijpen. Knijp de inhoud uit op een lepeltje.

contactgegevens

NUTRICIA NEDERLAND BV.

Olvarit babyvoeding bosvrucht zuivel smoothie
1 . 25
Terugroepactie | Kips Vega Paté