kies een winkel voor actuele prijzen en assortiment

Optimel kwark stracciatella

Optimel

2 . 79

500 Gram

Proef Optimel’s stracciatella kwark - Planet Proof & Weidegeluk!

  • Weidemelk voor natuurlijk welzijn
  • Rainforest Alliance gecertificeerd
  • Planet Proof, bewuster genieten

omschrijving

Ontdek de Heerlijke Optimel Kwark Stracciatella Verwen jezelf met een smaakvolle twist in jouw dagelijkse zuivelroutine met de Optimel Kwark Stracciatella. Deze romige kwark combineert de zachte, frisse smaak van Optimel kwark met rijke stracciatella stukjes die zorgen voor een feestje in je mond bij elke lepel. Gemaakt met weidemelk van koeien die minimaal 120 dagen per jaar, 6 uur per dag in de wei lopen, wordt dit product op een dier- en milieuvriendelijke manier geproduceerd. Ook draagt de kwark bij aan een betere wereld met zijn 'On the way to planet proof'-keurmerk, wat staat voor duurzamere landbouw en minder milieubelasting. Bovendien, met de steun voor het Rainforest Alliance programma, kies je voor een product dat bijdraagt aan biodiversiteit en duurzaamheid. De kwark is verpakt in een handige tray en met een netto-inhoud van 500 gram, heeft dit A-merk product van Optimel alles wat je nodig hebt voor een verantwoord genietmoment! Bewaar en gebruik Optimel Kwark Stracciatella Dit houdbare product blijft het beste vers in de koelkast. Het is aan te raden om de Optimel Kwark Stracciatella gekoeld te bewaren tot de houdbaarheidsdatum die op de verpakking staat vermeld. Eenmaal aangebroken, is de kwark nog enkele dagen lekker en veilig om te consumeren, mits bewaard in de koelkast bij een temperatuur van 4 graden Celsius of lager. Dankzij de stevige trayverpakking kun je de kwark bovendien gemakkelijk stapelen en bewaren zonder zorgen dat het uitloopt of de ruimte in je koelkast onnodig inneemt. Meer over Kwark Stracciatella Als je op zoek bent naar een alternatief voor de Optimel Kwark Stracciatella met behoud van eiwitrijke zuivel en een betoverende smaak, dan zijn er mogelijkheden te over. Van pure vanillekwark tot kwark met bosvruchten, er is altijd een smaak die bij jouw voorkeur past. Echter, voor liefhebbers van die kleine stukjes chocolade met een vleugje Italiaanse flair, blijft de stracciatella variant een ongeëvenaarde favoriet. De combinatie van verantwoordelijkheid en genot maakt de Optimel Kwark Stracciatella een topkeuze voor iedereen die balans zoekt in levensstijl en smaakbeleving! Sluit jouw maaltijd of tussendoortje af met een bakje van deze verrukkelijke kwark en geniet van elk uniek moment.
  • Magere kwark, met magere yoghurt, met 0,3% cacaofantasiestukjes, gezoet met zoetstof.
  • Een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl zijn belangrijk. Met de aanbevolen 450 ml zuivel per dag krijg je belangrijke voedingsstoffen binnen.
inhoud en gewicht
500 Gram
kenmerken
On the way to PlanetProof Weidemelk

ingrediënten

ingrediënten
Magere KWARK, 28% magere YOGHURT, 0,3% cacaofantasiestukjes (cacaoboter^1, cacaopoeder^1, magere cacaopoeder^1), gemodificeerd maïszetmeel, aroma, water, citroensap, zoetstof: sucralose, ^1Rainforest Alliance gecertificeerd. Lees meer op www.ra.org
allergie-informatie

bevat: melk

voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het onbereide product

soort per 100 gram

Eiwitten 6.9 gram

Koolhydraten 4.09999999999999 gram

Koolhydraten waarvan suikers 3.9 gram

Vet 0 gram

Vet waarvan verzadigd 0 gram

Zout 0.13 gram

bewaren

Gekoeld bewaren (max. 7°C). Ongeopend ten minste houdbaar tot: zie datum bovenzijde. Geopend beperkt houdbaar.

contactgegevens

FRIESLANDCAMPINA DAIRY CHEESE MAASDAM MONA

Optimel kwark stracciatella
2 . 79
Terugroepactie | SPAR palingworst
Terugroepactie | SPAR sandwich pittige kip