kleinste foodfestival van Nederland

maandag 21 augustus 2017

Waalwijk, 21 augustus 2017 - Na de succesvolle eerste editie van het kleinste foodfestival in Breda in 2016, komt daar in 2017 een vervolg op. In de maanden augustus en september - de festivalmaanden waarin veel muziek- en culinaire festivals door het hele land worden georganiseerd - zal dit proeverij-festijn neerstrijken bij SPAR City Amersfoort, Leeuwarden en Zutphen.

De naam zegt het al, op slechts een paar vierkante meters valt er gedurende de dag van alles te proeven. Van vers gebakken Lava cookies en lekkere smoothies in de ochtend, tot salades in de middag en verse pizzapuntjes in de avond. Uiteraard met de nodige (gezonde) drankjes. 

Volgens Susanne Kroon, commercieel directeur van SPAR Nederland belooft het vooral een beleving voor de smaakpapillen te worden. ‘Het gaat vooral om lekker eten en om smaak; dus geen foodtrucks, geen muziek en andere culturele optredens, just food!’

Het kleinste foodfestival vindt op zaterdag 26 augustus plaats in Amersfoort, zaterdag 2 september in Leeuwarden en zaterdag 9 september in Zutphen.


recall SPAR garnalen surimi salade, 150 gram bekijk hier