voor 10:00 besteld vandaag in huis

inloggen

elke week alle nieuwtjes in je mailbox?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een cadeautje van ons. Je maakt ook kans op één van onze andere prijzen, zoals een city trip of een diner in een sterrenrestaurant. 


ik wil me inschrijven

of maak een account aan

non-food wordt een feestje bij SPAR

woensdag 23 september 2015

Waalwijk, 23 september 2015 - SPAR introduceert een eigen non-food lijn. Trendy, sfeervolle en praktische producten in de categorieën Koken & Tafelen, Vieren & Versieren en Lezen & Schrijven.

SPAR wordt steeds meer de winkel voor dagelijks gemak. Naast de dagelijkse en dagverse boodschappen biedt SPAR een breed pakket aan producten en diensten, een onderscheidend huismerk en unieke producten en gewaagde campagnes. Ondernemer en team zijn lokaal betrokken en kennen hun klanten.

Ook het non-food assortiment gaat hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Om te beginnen is er speciaal voor SPAR een eigentijds, praktisch en sfeervol assortiment samengesteld dat nergens anders te krijgen is en dat qua kleur en design naadloos aansluit bij de waarden en stijlen van SPAR. Dat betekent dat deze producten ook buiten de muren van de winkel te herkennen zijn als échte SPAR producten. Op de keukentafel, op het aanrecht, in de klas, op kantoor; allemaal plekken waar SPAR voortaan ook aanwezig zal zijn. Er wordt in week 40 gestart met een assortiment van zo’n 80 artikelen, maar bij een succesvolle lancering zijn er zeker mogelijkheden om dat aantal uit te breiden.

Daarnaast zijn er bestaande artikelen geselecteerd, die weliswaar niet exclusief voor SPAR zijn ontwikkeld, maar die wel perfect aansluiten bij de SPAR-artikelen. Denk aan kaarsen in de juiste kleur, cadeaulint en disposables. Deze artikelen maken de tafelaankleding en het (kinder)feestje compleet.

Kortom; Non-food wordt een feestje bij SPAR!