opening compleet nieuwe SPAR winkel in Tilburg

donderdag 28 juli 2016

Tilburg, 28 juli 2016 - Op donderdag 28 juli opent Bart Aerts een compleet nieuwe SPAR winkel aan het Burgemeester van de Mortelplein 41 in Tilburg.

buurt
Het plein waar de nieuwe SPAR winkel wordt gevestigd, ligt aan de hoofdweg van de wijk Zorgvlied. Zorgvlied is een typische woonbuurt, waar bij elkaar een kleine 4000 personen wonen, variërend van tweeverdieners en gezinnen tot oudere mensen in zgn. zorgflats.

ondernemer
Bart Aerts is een jonge (33 jaar), enthousiaste ondernemer die samen met zijn vriendin en baby in Goirle woont. Bart, zoon van horecaondernemers, heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in de foodbranche, terwijl zijn vriendin als vers manager ook van de hoed en de rand weet. Zij kijken er naar uit om samen de schouders onder hun eigen SPAR winkel te zetten.  

dagelijks gemak
SPAR Zorgvlied wordt uitgevoerd in de nieuwste SPAR stijl. Los van dagelijkse en dagverse boodschappen met een broodafdeling met brood van de bekende bakker Wim (uit Breda), een complete groenteafdeling en een groot vlees- en vleeswaren aanbod, zullen ook de nodige services worden geboden. De inwoners van Zorgvlied worden dichtbij huis door de SPAR voorzien van al hun dagelijkse benodigdheden. 

Daarbij hoort ook een online bestelservice waarbij de boodschappen zowel kunnen worden afgehaald als thuisbezorgd. Bij SPAR online bestelservice geldt: voor 10 uur ’s morgens besteld, nog dezelfde dag in huis!

Eet Smakelijk!
Uniek is de maaltijdservice Eet Smakelijk! Deze maaltijdservice biedt dé oplossing voor mensen die zelf niet willen of kunnen koken, maar wel graag genieten van een warme maaltijd. Er is een breed scala aan maaltijden (incl. dieet maaltijden) die door professionele koks zijn bereid, snel en eenvoudig te bestellen zijn en – samen met de andere boodschappen – kunnen worden thuisbezorgd.

kom het zelf bekijken
Vanaf donderdag 28 juli 08.00 uur is iedereen welkom. Alle bezoekers zullen ongetwijfeld verrast zijn door de ruimte, de compleetheid, het assortiment en vooral door de eigentijdse uitstraling. Wij gaan ervan uit dat Zorgvlied trots zal zijn op “hun” SPAR.


recall SPAR garnalen surimi salade, 150 gram bekijk hier