opening vernieuwde SPAR Den Haag

woensdag 31 mei 2017

Den Haag, 31 mei 2017 - Na een verbouwing naar een 3.0 winkel heropent op donderdag 1 juni SPAR Angela aan het Stuyvesantplein 56-59 in Den Haag haar deuren voor de consumenten met diverse feestelijke acties en activiteiten. Op woensdag 31 mei wordt de winkel officieel heropend door Lilianne Blankwaard, stadsdeeldirecteur. Nederlands cabaretier en televisiepresentator Sjaak Bral zal de heropening opluisteren.

dagelijks gemak
SPAR is de winkel voor dagelijks (vers) gemak. Hier kan de consument terecht voor alle dagelijkse boodschappen in een mooie complete winkel met een ruim aanbod van verse groente, brood, gebak, fruit en vlees(-waren). Voor alle momenten van de dag. Met de komst van een nieuw verseiland in het hart van de winkel, worden dagelijks zelf gegrilde vleeswaren en kaas van topkwaliteit, belegde broodjes, vers gemaakte pizza’s uit eigen oven en overheerlijke smoothies gemaakt. Als dat niet lekker makkelijk is! 

SPAR Angela biedt de consument naast de dagelijkse boodschappen ook een fotoservice, bezorgservice en een maaltijdservice; Eet smakelijk! Daarnaast kan de consument hier ook voor cadeaukaarten, wenskaarten, beltegoedkaarten, postzegels, en tijdschriften terecht.

Maar dagelijks gemak betekent ook een online bestelservice met bezorging tot in de keuken; www.angela.spar.nl 365 dagen per jaar bereikbaar. Maar ook de winkel is 365 dagen per jaar geopend.

openingsfestiviteiten
Naast de mooie openingsaanbiedingen in de winkel, zijn er op donderdag 1, vrijdag 2 en zaterdag 3 juni feestelijke activiteiten voor de kinderen op het Stuyvesantplein. Gratis limonade en fruit, een springkussen en op donderdag van 15.00 tot 18.00 uur schminken, vlechten of je nagels mooi laten maken.

kom het zelf kijken
Vanaf donderdag is iedereen welkom. Alle bezoekers zullen ongetwijfeld verrast zijn door de ruimte, de compleetheid, de ruime keuze in het vernieuwde (vers) assortiment en vooral door de eigentijdse uitstraling. Kortom deze moderne wijkwinkel heeft alle gemakken van een moderne stadswinkel maar is ook nog echt een winkel voor en van de buurt!