opening vernieuwde SPAR Nieuw-Vossemeer

woensdag 16 november 2016

Nieuw-Vossemeer, 16 november 2016 - Nieuw-Vossemeer is een dorp in de gemeente Steenbergen en telt ruim 2.316 inwoners. Eind december werd de SPAR-winkel in Nieuw-Vossemeer van Erik Jansen overgenomen door de 30-jarige ondernemer Rik Prop uit Scherpenisse.

Onmiddellijk werd gestart met een grondige verbouwing, waarbij de verouderde winkel in twee weken tijd volledig werd opgeknapt, zodat ook deze winkel aan de nieuwe 3.0 formule van SPAR voldoet. Het is een nieuwe, frisse, moderne winkel met een prachtige bakkerij afdeling geworden. Met de nieuwe winkel biedt SPAR haar klanten een ruime keuze in vers, optimale service en gemak. De vernieuwde SPAR opent op 19 januari.

veel vertrouwen in toekomst
De nieuwe eigenaar heeft veel vertrouwen in SPAR 3.0 en in de toekomst. Voor zichzelf, maar ook voor het dorp. Begin december heeft hij het nieuws via een nieuwe Facebookpagina gedeeld. Op die mededeling heeft hij naar eigen zeggen veel enthousiaste en positieve reacties gekregen.  “Er is echt vraag naar. Mensen zijn blij dat de winkel helemaal verbouwd wordt en ze hoeven in de toekomst niet meer naar Steenbergen voor hun boodschappen. Ze kunnen gewoon echt op het dorp blijven” aldus de jonge ondernemer.

dagelijks gemak bij SPAR 
De SPAR in Nieuw-Vossemeer zal naast de dagelijkse boodschappen ook de gebruikelijke SPAR-eigen gemakselementen bieden, zoals bijvoorbeeld de online bestelservice. Natuurlijk zorgt Rik Prop er verder voor dat de boodschappen desgewenst worden thuisbezorgd. De SPAR in Nieuw-Vossemeer beschikt bovendien over een Post NL servicepunt.

kom het zelf kijken
Vanaf donderdag 08.00 uur is iedereen welkom. Alle bezoekers zullen ongetwijfeld verrast zijn door de ruimte, de compleetheid, de ruime keuze in het assortiment en vooral door de eigentijdse uitstraling.