same day delivery bij SPAR

donderdag 2 juni 2016

Waalwijk, 2 juni 2016 - SPAR start deze week als eerste Nederlandse food retailer met een same day delivery service.

Optimalisatie online bestelservice
SPAR optimaliseert haar online bestelservice met same day delivery. In de praktijk betekent dit dat klanten die voor 10:00 uur ´s ochtends boodschappen bestellen, deze boodschappen vanaf 16:00 uur geleverd kunnen krijgen. Aan de service zijn geen extra kosten verbonden. Bestellen bij SPAR is laagdrempelig. Er is geen minimum bestelbedrag en bij bestellingen vanaf € 50,-* worden de boodschappen gratis thuisbezorgd.

Winkel voor dagelijks gemak ook online
Het aanbieden van de online service sluit naadloos aan bij de ambitie van SPAR om de winkel voor dagelijks gemak te zijn. De relevantie van een SPAR winkel in de buurt neemt toe. Los van het aanbod dagelijkse boodschappen (met o.m. brood van de warme bakker, echte SPAR Helden in het vlees assortiment en ruime keuze in a.g.f) zorgen de zelfzorg medicijnen, de stomerij service en de Eet Smakelijk! maaltijdservice ervoor dat consumenten hun dorp of buurt niet meer uit hoeven.

Betrokkenheid
De SPAR online bestelservice en same day delivery maken het klanten nóg gemakkelijker. De online bestelde boodschappen kunnen zowel in de winkel worden afgehaald als worden thuisbezorgd. De (vertrouwde en bekende) SPAR ondernemer of één van zijn of haar medewerkers komt de boodschappen afleveren. Betrokkenheid met de lokale bevolking staat bij een SPAR voorop en bezorging aan huis, in de kantine of bij het bedrijf draagt daaraan bij.

Actief met SPAR online bestelservice
Het omzetaandeel bij de actieve SPAR online winkels bedraagt inmiddels 1,5%. Dit is in lijn met het landelijk gemiddelde. SPAR streeft ernaar dat aan het einde van het jaar alle SPAR winkels deelnemen aan SPAR online. Alle huidige SPAR online winkels zijn te vinden op SPAR.nl.

*(met uitzondering van tabak, statiegeld, geneesmiddelen, zuigelingenvoeding jonger dan zes maanden, PostNL artikelen en overige service)

Over SPAR
SPAR Holding B.V. is gevestigd in Waalwijk en is in Nederland merkhouder van de buurtsupermarktformules SPAR en Attent. In totaal gaat het om bijna 500 winkels die worden gedreven door zelfstandige ondernemers. SPAR Holding werkt nauw samen met de zelfstandig ondernemers en ondersteunt hen in de breedste zin. SPAR Holding is aangesloten bij inkooporganisatie Superunie.


recall Vis marine Forelfilet 125 gram bekijk hier