SPAR camping store op Best Kept Secret

woensdag 29 mei 2019

Waalwijk, 29 mei 2019 - Na de succesvolle editie in 2018 opent SPAR ook komend weekend op het campingterrein van het Best Kept Secret festival weer de SPAR camping store. In de winkel kan de bezoeker van het festival terecht voor alles wat nodig is tijdens het verblijf op de camping

De winkel -24/7 open- bevat een speciaal voor dit festival geselecteerd assortiment voor ieder moment van de dag. De SPAR camping store voorziet de bezoekers in o.a. verse croissants, vers geperst sinaasappelsap, koffie, thee, broodjes, eieren, vega(n) snacks en  gegarandeerd koude biertjes. Maar ook praktische items als condooms, tandpasta, bestek, toiletpapier, shampoo, muggenspray, paracetamol, zonnebrand, luchtbed, slaapzak, tent en haringen zijn te vinden in SPAR winkel.

Naast de producten biedt SPAR uiteraard ook gemak in de vorm van gratis wifi rondom de winkel en een opblaasservice voor de luchtbedden. Het hele plein gelegen bij de SPAR camping store is gericht op het relaxen met vrienden.

Nieuw
Nieuw dit jaar is de SPAR festivalbox, gevuld met items die zorgen voor een goed begin van het festivalweekend. Bij het ophalen van de festivalbox biedt SPAR ook een gratis sjouwservice aan. Maar ook het pizzapunt waar verse pizza’s verkrijgbaar zijn, is nieuw!

Ontbijt op (lucht) bed
Op zaterdag- en zondagochtend regelt SPAR ontbijt op (lucht) bed voor maar €8,50! Een gevuld tasje met een compleet ontbijt dat naar de tentjes van de festivalbezoekers wordt gebracht.

SPAR gaat voor groener
SPAR vind het belangrijk om samen met de festival bezoekers het Best Kept Secret campingterrein schoon te houden! Daarom kan iedereen zijn/haar lege blikjes en flessen inleveren bij de SPAR camping store.  Bij inlevering van 6 blikjes of flesjes ontvangt de bezoeker een waardebon waarmee een leuke goodie in de SPAR camping store opgehaald kan worden.