SPAR City in Arnhem wint SPAR spelen

maandag 13 november 2017

Waalwijk, 13 november 2017 - Nadat op 4 november en 11 november de eerste vijf SPAR Buurt winnaars van de SPAR Spelen bekend werden gemaakt, was het afgelopen zondag -12 november- de beurt aan de SPAR City & University winkels. Tijdens een feestavond werden de winnaars in de diverse categorieën van de SPAR Spelen bekend gemaakt.

Al enkele maanden strijden de SPAR winkels tijdens de SPAR Spelen voor de ultieme prijs: ‘wie wordt uitgeroepen tot Beste SPAR 2017’? Voor de Buurt-winkels waren de winkels ingedeeld in regio’s; de City & University-winkels werden landelijk beoordeeld. Naast een prijs voor de beste top 3 overall winkel, waren er ook prijzen te behalen in verschillende categorieën waaronder winkel met beste gastvrijheid’ en ‘winkel met de beste verscounter’.

De deelnemende winkels werden beoordeeld op het gebied van kwaliteit, service, marketing, ondernemerschap, personeelsbeleid, klantvriendelijkheid, (voedsel-) veiligheid en hygiëne.

De prijzen voor de SPAR City & University winkels die zich het meeste onderscheiden van andere winkels door uitstekende prestaties werden gewonnen door:


1.            SPAR City Arnhem

2.           SPAR University Nijmegen

3.           SPAR City Zutphen