SPAR city in WTC Utrecht

woensdag 19 december 2018

Waalwijk, 19 december 2018 - Op een van de meest centrale locaties van Nederland, het World Trade Center in Utrecht, opent SPAR op 19 december de deuren van haar nieuwste SPAR city.

Het WTC is een dynamisch centrum op het Jaarbeursplein waar verschillende disciplines elkaar treffen. Een unieke locatie voor SPAR om zich te vestigen.

Het aanbod van de SPAR city in het WTC richt zich voor een groot deel op passanten en biedt een assortiment met vele verse en gemaksproducten. Natuurlijk zijn er ook veel producten voor directe consumptie zoals belegde broodjes, smoothies of gewoon koffie met wat lekkers verkrijgbaar. Zoals in elke SPAR city, zullen er ook in deze SPAR city speciale deals zijn voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd. Kortom; alles voor de dagelijkse boodschap is voorhanden.

Oorsprong

SPAR is een supermarktformule, van oudsher gevestigd in buurten, waarbij het gemak voor de dagelijkse boodschappen voorop staat. Door de tijd heen richtte SPAR zich met haar formules SPAR city, SPAR enjoy en SPAR express, naast buurtbewoners op een bredere doelgroep, zoals passsanten en verblijvers.

SPAR ziet in Nederland ruimte voor ruim 100 SPAR city. De eerste vestiging opende in oktober 2010 aan de Glashaven in Rotterdam. SPAR blijft ook in 2019 op zoek naar nieuwe locaties voor deze formule.

De ondernemer

“Ontzettend trots dat ik op een van de drukste pleinen en nabij een van de drukste stations van Nederland een SPAR city mag openen. Samen met mijn team gaan we er een succes van maken en bieden we gemak aan onze klanten. Net als de ontwikkeling van de omgeving vind ik het belangrijk dat ook de winkel zich blijft ontwikkelen. Door samen te werken aan en met SPAR weet ik zeker dat dit gaat lukken” aldus ondernemer Suresh Balak die met ruim 13 jaar ervaring in de retail sector geen onbekende in deze branche is.