SPAR city winkels delen gratis boxen uit

woensdag 3 oktober 2018

Waalwijk, 3 oktober 2018 - In juli lanceerde SPAR een nieuwe app: de SPAR city app. Met deze app kunnen gebruikers iedere dag nieuwe deals claimen en sparen voor gratis koffie en thee. De eerste 10.000 personen die de SPAR app hadden gedownload, konden een gratis SPAR city box vol lekker producten claimen.

In no time waren alle boxen geclaimd en vanaf deze week kunnen de gratis boxen vol lekkers in de geselecteerde winkels worden opgehaald.

Ondanks dat alle boxen zijn geclaimd is de app uiteraard nog te downloaden in de Google Play Store of Apple Store. Na het downloaden en inloggen ontvangt de gebruiker allereerst een gratis kop koffie. Als deze koffie is ‘geclaimd’ gaat automatisch het loyalty systeem lopen en kan de koffiespaarkaart in gebruik worden genomen. Daarmee kan gespaard worden voor gratis koffie voor de gebruiker zelf of om weg te geven.

In de app ontvangt de gebruiker ook verschillende dagdeals. De deals wisselen de hele dag door, voor ieder moment van de dag is er een passende deal.