SPAR opent weer een city winkel in Breda

maandag 21 oktober 2019

Waalwijk, 21 oktober 2019 - Komende donderdag, 24 oktober, opent Djordy de Nooijer aan de Boschstraat in Breda zijn 2e SPAR city winkel.

Deze city-format van SPAR is te vinden in binnensteden door heel het land. De SPAR city-winkels bieden een compleet assortiment. Er zijn ingrediënten voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd, maar ook allerlei producten voor directe consumptie. Alles voor de dagelijkse boodschap is verkrijgbaar. SPAR city-winkels richten zich voor een groot deel op passanten, verblijvers en omwonenden.

De Keizerstraat is een van de oudste straten van Breda en een van de toegangswegen naar het centrum van Breda.

De ondernemer:

Eerder al opende De Nooijer (26) een SPAR city aan de Willemstraat in Breda. “Een unieke kans om de consumenten nog meer dagelijks gemak te bieden, dat doen we al op 2 andere locaties in Breda en met succes”, aldus Djordy die met deze vestiging SPAR nog meer en beter op de kaart wil zetten.

Oorsprong

SPAR is een supermarktformule, van oudsher gevestigd in buurten, waarbij het gemak voor de dagelijkse boodschappen voorop staat. Door de tijd heen richt SPAR zich met haar formules SPAR city, SPAR enjoy en SPAR express, naast buurtbewoners op een bredere doelgroep, zoals passsanten en mensen die daar hun werkomgeving hebben.

 


recall SPAR Boerenleverworst 125 gram bekijk hier