SPAR sponsor tijdens polsstokwedstrijd Apeldoorn

maandag 14 augustus 2017

Waalwijk, 14 augustus 2017 - Het centrum van Apeldoorn is op 18 augustus het toneel van de tweede Pole Vault Meeting. Een spectaculaire polsstokwedstrijd georganiseerd door atleet Eelco Sintnicolaas (1987). SPAR is titelsponsor tijdens dit event.

Atletiek naar de mensen brengen. Dat is de reden waarom Sintnicolaas vorig jaar het event in het leven riep. Nederlandse en internationale atleten snellen tussen de terrassen door om vervolgens 5 meter de lucht in te schieten. Sintnicolaas, tweevoudig Olympiër, Europees indoor kampioen (2013) en Nederlands recordhouder op de meerkamp, zal zelf ook deelnemen. Sintnicolaas kwam afgelopen weekend in London nog uit op het onderdeel tienkamp tijdens de EK Atletiek. Naast topsport kent het event een flinke dosis entertainment met verrassende acts en een opzwepende DJ.

Samen met SPAR trekt de atleet de stad in om clinics te organiseren. Op 16 augustus is er van 15.00 – 17.00 uur een clinic bij SPAR Zweers Jordens, aan de Koning Lodewijklaan in Apeldoorn. Daarnaast ondersteunt SPAR het event met zorg voor de betrokken vrijwilligers.

Ambitie is om de polsstokwedstrijd uit te bouwen tot een jaarlijkse atletiekfeest in het hart van Apeldoorn. 


recall SPAR garnalen surimi salade, 150 gram bekijk hier