toppunt van gemak: de paprikachipsbezorgdienst

maandag 13 juni 2016

Arnhem, 13 juni 2016 - Zit je lekker naar een filmpje te kijken, kom je erachter dat je geen chips in huis hebt gehaald. Van donderdag 15 t/m zondag 18 september biedt SPAR Arnhem uitkomst met de PAPRIKACHIPSBEZORGDIENST!

Woon je in Arnhem, plaats dan je bestelling via Facebook.com/paprikachipsbezorgdienst. Een speciale SPAR TukTuk komt de SPAR paprikachips gratis bij je thuisbezorgen. Lekker makkelijk!

toppunt van gemak
“Het is echt balen als tijdens je favoriete TV-serie of film blijkt dat er niets te snacken valt”, aldus Susanne Kroon, commercieel directeur bij SPAR. “SPAR – de winkel voor dagelijks gemak – helpt je uit de brand. Een SPAR winkel in de buurt is altijd al gemakkelijk, maar onze unieke paprikachipsbezorgdienst maakt het je nóg gemakkelijker. Je hoeft de bestelling maar via Facebook.com/paprikachipsbezorgdienst te plaatsen en de TukTuk komt voorrijden met maximaal 2 gratis zakken SPAR paprikachips per adres. Voorlopig hebben we deze superleuke service alleen in Arnhem in genoemde periode.”

meld je aan op Facebook
De actie geldt bij de SPAR winkels aan het Willemsplein en de Kleine Oord in Arnhem. Via een Facebook bericht kun je bestellen. Na een postcodecheck krijg je bericht of en zo ja wanneer je de TukTuk met gratis paprikachips kunt verwachten. Het posten van een selfie samen met de bezorger, kan ook nog eens een boodschappenpakket van € 50,- opleveren.

lekkerste smaken
“We hebben voor SPAR paprikachips gekozen omdat dit niet alleen ónze meest gekozen chips-soort is, maar ook omdat SPAR paprikachips bij een door een testpanel van Telegraaf Vrouw in 2015 gehouden test, als winnaar uit de bus kwam”, aldus een enthousiaste Susanne. Het oordeel van het testpanel: “De kraak is precies goed. Hier eten we graag een hele zak van leeg.”

Arnhem let op! De SPAR TukTuk komt eraan……………………….