lage taartvorm
bakpapier
steunvulling
dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief
lage taartvorm
bakpapier
steunvulling
bereiden
bereidingstip
<h4>Bewaaradvies</h4> Bewaar de aardbeientaart afgedekt in de koelkast, maximaal 1 tot 2 dagen. Voor de beste smaak en structuur is het aan te raden de taart vlak voor het serveren te bereiden. . <h4>Baktips</h4> • Bak de bodem blind (met bakpapier en bakbonen) om te voorkomen dat deze te vochtig wordt.<br/> • Laat de bodem goed afkoelen voordat je de vulling toevoegt, zodat deze knapperig blijft. . <h4>Hoe voorkom je dat aardbeientaart zompig wordt?</h4> • Besmeer de bodem met een dun laagje gesmolten chocolade of abrikozenjam om een barrière tegen vocht te creëren.<br/> • Voeg de aardbeien pas vlak voor het serveren toe, zodat ze hun vocht niet in de taart trekken.<br/> • Gebruik banketbakkersroom of mascarpone als vulling, deze zijn minder waterig dan slagroom.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 470 kcal |
vet | 39 gram |
verzadigd vet | 24 gram |
koolhydraten | 22 gram |
eiwit | 6 gram |
WEB01-SPAR-PU