lage taartvorm
bakpapier
blindbakvulling
mixer
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
lage taartvorm
bakpapier
blindbakvulling
mixer
bereiden
bereidingstip
• Bak de bodem blind (met bakpapier en bakbonen) om te voorkomen dat deze te vochtig wordt. <br/> • Laat de bodem goed afkoelen voordat je de vulling toevoegt, zodat deze knapperig blijft. . <h4>Hoe voorkom je dat aardbeientaart zompig wordt?</h4> • Besmeer de bodem met een dun laagje gesmolten chocolade of abrikozenjam om een barrière tegen vocht te creëren.<br/> • Voeg de aardbeien pas vlak voor het serveren toe, zodat het vocht niet in de taart kan trekken. <br/> • Gebruik banketbakkersroom of mascarpone als vulling, deze zijn minder vochtig dan slagroom. . <h4>Je aardbeientaart bewaren</h4> Bewaar de aardbeientaart afgedekt in de koelkast, maximaal 1 tot 2 dagen. Bereid de taart bij voorkeur vlak voor het serveren, voor de beste smaak en structuur.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 300 kcal |
vet | 21 gram |
verzadigd vet | 13 gram |
koolhydraten | 20 gram |
eiwit | 3 gram |
WEB01-SPAR-PU